Golf Portugal

Golf Portugal
Boek hier uw Golfvakantie naar o.a. Portugal, Turkije, Frankrijk, Marokko, Egypte, Bali en Mauritius.
€ Boek nu!
» meer info «

Golfvakantie

Golfvakantie
Boek een golfvakantie in Nederland, België, Frankrijk of bijvoorbeeld in Duitsland. Boek hier uw hotel in de buurt van een golfbaan.
€ 15
» meer info «

Golf weekendje

Golf weekendje
Huur een vakantiehuis in de buurt van een golfbaan en geniet van een golf weekendje in bijvoorbeeld Nederland, Portugal, Spanje of België.
€ 110
» meer info «

» meer info «

Ulvsby Herrgård

Ulvsby Herrgård
Ulvsby Herrgård, Sunne (Värmland) Länsmansgården 686 00   Sunne Zweden Het 3-sterren hotelUlvsby Herrgård ligt in Sunne en beschikt over 28 kamers. Ulvsby Herrgård wordt beoordeeld met een:
€ 140,59
» meer info «

Alexander Hotel

Alexander Hotel
Alexander Hotel, Noordwijk (Zuid-Holland) Oude Zeeweg 63 2202 CJ   Noordwijk Nederland Het 4-sterren hotelAlexander Hotel ligt in Noordwijk en beschikt over 60 kamers. Alexander Hotel wordt beoord
€ 119
» meer info «

Lindner Rhein Residence im Rheinhof

Lindner Rhein Residence im Rheinhof
Lindner Rhein Residence im Rheinhof, Meerbusch (Nordrhein-Westfalen) Moerser Str. 127 40677   Meerbusch Duitsland Lindner Rhein Residence im Rheinhof ligt in Meerbusch en beschikt over 57 kamers.
€ 95
» meer info «

STF Åhus

STF Åhus
STF Åhus, Åhus (Skåne) Stavgatan 3 296 31   Åhus Zweden Het 2-sterren hotelSTF Åhus ligt in Åhus en beschikt over 24 kamers. STF Åhus wordt beoordeeld met een: 8.3 en heeft een vanaf prijs
€ 66,55
» meer info «

Kur- und Sporthotel Hirsch

Kur- und Sporthotel Hirsch
Kur- und Sporthotel Hirsch, Oberstaufen (Beieren) Kalzhofer Strasse 4 87534   Oberstaufen Duitsland Het 4-sterren hotelKur- und Sporthotel Hirsch ligt in Oberstaufen en beschikt over 36 kamers. Ku
€ 178
» meer info «

Schwarzwald-Hotel Silberkönig Ringhotel Bleibach

Schwarzwald-Hotel Silberkönig Ringhotel Bleibach
Schwarzwald-Hotel Silberkönig Ringhotel Bleibach, Gutach-Bleibach (Baden-Württemberg) Silberwaldstraße 24 79261   Gutach-Bleibach Duitsland Het 4-sterren hotelSchwarzwald-Hotel Silberkönig Ring
€ 93
» meer info «

Scandic Segevång

Scandic Segevång
Scandic Segevång, Malmö (Skåne) Segesvängen 21 227   Malmö Zweden Het 3-sterren hotelScandic Segevång ligt in Malmö en beschikt over 166 kamers. Scandic Segevång wordt beoordeeld met een:
€ 98,83
» meer info «

Best Western Hotel Heidehof

Best Western Hotel Heidehof
Best Western Hotel Heidehof, Hermannsburg (Niedersachsen) Billingstrasse 29 29320   Hermannsburg Duitsland Het 4-sterren hotelBest Western Hotel Heidehof ligt in Hermannsburg en beschikt over 104 k
€ 46,25
» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de mooiste golfreizen:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 227ANVRSGR7,5
CalamiteitenfondsSGR
€ 39
€ 488,1
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
TIPANVRCalamiteitenfondsSGR8,5
€ 22,50Thuiswinkelwaarborg
€ 116,98SGRThuiswinkelwaarborg6,2
Laatste controle: donderdag 22 april 2021 om 08:28 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Golfreizen

Golf en vakantie gaan steeds vaker samen. Vroeger werd golf gespeeld op besloten clubs en kon u als buitenstaander alleen op de golfbaan terecht als u iemand kende die lid was. Met een GVB (Golfvaardigheidsbewijs) kunt u tegenwoordig op alle golfbanen in zowel binnen –als in het buitenland terecht. Om tegemoet te komen in de behoefte van de golfers worden er nu speciale golfreizen,  golfarrangementen en golfweekenden aangeboden. Echte golfliefhebbers spelen graag op verschillende banen en boeken daarom bijvoorbeeld golfarrangementen naar Duitsland, België of gewoon in Nederland. Maar ook golfreizen naar Turkije (Belek) en Frankrijk zijn erg in trek.

 Waarom GVB (Golfvaardigheidsbewijs)?

Van alle landen in de wereld is alleen in Nederland een GVB verplicht. Als u golfreizen wilt gaan maken en in het buitenland wilt spelen dan moet u een handicap hebben. Deze handicap kunt u in Nederland halen, maar dan moet u dus eerst uw GVB halen. Het GVB examen bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. U leert putten, chippen, pitchen, swingen en krijgt uitleg over de baan en de golfetiquette (regels die er op de baan gelden). Zo kunt u met uw GVB op zak goed voorbereid een golfreis gaan maken.

Golfreizen Turkije

Golfreizen naar Turkije zijn erg in trek. Vooral in de plaats Belek komen golfliefhebbers aan hun trekken. In Belek zijn maar liefst 14 golfbanen en er zijn schitterende resorts aanwezig. De meeste resorts bieden een all inclusive formule aan zodat u heerlijk onbeperkt kunt genieten van het heerlijke eten en de verkoelende drankjes als u terugkomt van de golfbaan. Als u een golfreis boekt dan is dan inclusief één of meerdere Green fee’s. Vaak wordt er bij boeking al een starttijd voor u besproken, zodat u zeker weet dat u op de golfbaan terecht kan. Belek is niet alleen ideaal voor golfreizen, maar vanwege het vijfentwintig kilometer lange zandstrand is het ook een ideale bestemming of uw golfreis te combineren met een strandvakantie.

Golfreizen in groepsverband of individueel

Bij de meeste reisorganisaties die golfreizen aanbieden kunt u een golfreis zowel in groepsverband als individueel maken. Business en pleasure is op de golfbaan goed te combineren daarom zijn golfreizen ideaal als zakenreis. Daarnaast kunnen golfreizen ook goed zijn voor de teamspirit binnen een bedrijf. Maar ook als u met uw hele familie of vrienden een golfreis wilt maken kan dat natuurlijk. Als u alleen een golfreis wilt maken dan kan dat in de meeste gevallen wel, alleen moet u er rekening mee houden dat de meeste prijzen gebaseerd zijn op 2 personen. Als u alleen reist dan zullen de kosten hoger uitvallen.

De mooiste golfreizen vindt u via Reizen Paleis bij o.a. de volgende organisaties: Lees meer over:
Wist u dat?
  • Het op sommige golfbanen in Thailand mogelijk is om te golfen tussen zonsondergang en zonsopgang?
  • Wales per km2 meer kastelen heeft dan welk anders land ook ter wereld?
  • De Costa Blanca (o.a. door de temperaturen) gezien wordt als één van de gezondste plekjes op aarde?
© 2003 - 2021 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact