Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de goedkoopste busreizen naar Londen:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 139ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR8,3
€ 11,99
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 89ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR7,8
Laatste controle: donderdag 23 maart 2023 om 07:08 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Busreis Londen

Op Reizen Paleis vindt u de mooste busreizen / stedentrips naar Londen. London of Londen, op z'n Nederlands, is de hoofdstad van Groot-Brittanië. Maak kennis met de indrukwekkende, statige stad, vol herinneringen en traditie. Boek dus snel uw busreis naar Londen. Tijdens de stedentrip kunt u optimaal kennis gaan maken met deze geweldige stad. Een stad waar altijd wel iets te beleven is, een stad waar enorm veel te zien is en een stad die nooit stil staat. Tip: Bezoek Londen tijdens of net voor de Kerst!

Over busreizen Londen

De busreis naar Londen is enorm populair. Londen heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op mensen. Dat is overigens niet voor niets. Londen is een schitterende en vooral ook gezellige stad (tip: bezoek Londen tijdens of net voor de Kerst). Londen leent zich uitstekend voor een stedentrip. Stedentrip Londen: mode, shoppen en uitgaan!

De busreizen, die naar Londen worden aangeboden zijn meestal 3, 4 of 5-daagse busreizen. De meeste busreizen worden inclusief excursies aangeboden. Meestal kunt u zelf bepalen of u aan de excursies wens deel te nemen. U kunt er dan ook voor kiezen om Londen zelf te gaan ontdekken.

De busreis naar Londen duurt ongeveer 6 tot 8 uur, afhankelijk van uw opstapplaats. Het hoogseizoen is vaak snel volgeboekt. Let er dan dus op, dat u tijdig uw busreis boekt. Hetzelfde geldt voor de busreizen tijdens en net voor de Kerst. Ook dit is niet zo gek, want de kerstperiode in Londen is niet te evenaren.

Waar boek ik een Busreis naar Londen tijdens Kerst?

Londen is eigenlijk altijd wel gezellig, maar rond de Kerst is Londen extra gezellig. De winkeletalages sprankelen, alle straten zijn sfeervol verlicht. Iedereen doet enorm z'n best om alles er zo Kerstachtig mogelijk uit te laten zien. Daarnaast is er in Londen veel te doen rondom de Kerst.

Wat is er extra te doen in Londen tijdens de Kerstdagen? Allereerst is er de grote uitverkoop in de winkels. Deze start op 2e Kerstdag. In Londen wordt dit Boxing Day genoemd. Maar ook voor de 2e Kerstdag kunt u uitstekend Kersthoppen. Let op: 1e Kerstdag zijn de winkels in Londen gesloten. Verder kunt u gaan schaatsen op één van de vele ijsbanen of een bezoek brengen aan Winter Wonderland. Kortom genoeg te doen, wanneer u besloten heeft een busreis Londen te boeken rond de Kerstdagen.

Nog een aantal aanraders tijdens uw Kerstbezoek aan Londen:
  • Bekijk Londen vanuit de London Eye, het grootste reuzenrad ter wereld;
  • Bekijk het Kerstdiner voor enkele 'aanwezige celebrities' (poppen) in Madam Tussaud's;
  • Zing de meest bekende Kerstcarols mee in de Royal Albert Hall in Londen.


Kerstmarkten Londen tijdens busreis

De bekendste Kerstmarkt van Londen is Winter Wonderland. Hier vindt u zelfs een Duitse Kerstmarkt.
Hyde Park is omgetoverd tot een winterlandschap waar echt van alles te doen is. Uiteraard kunt u hier de mooiste Kerstartikelen kopen.

Verder vindt u in Winter Wonderland een draaicarrousel, een reuzenrad, rodelbaan, springkussen en een ijsbaan. Uw schaatsen hoeft u niet persé mee te nemen; deze zijn te huur. Uitgeschaatst? Dan kunt u bij één van de gezellige café's en bars genieten van warme choco of een sterker drankje (hot cider). Het kan zo maar zijn, dat u een drankje drinkt met de Kerstman.

Andere Kerstmarkten in Londen zijn:
  • East London Christmas Design Market;
  • Chelsea Physic Garden Christmas Fair;
  • Greenwich Christmas Market.

Naast de 3,4, en 5-daagse busreizen bieden wij ook een aantal bus rondreizen aan. Hierbij kunt u denken aan een rondreis naar de Schotse Hooglanden (aangeboden door onze partner Effeweg.nl) of een boeiende reis naar Cambridge en Oxford (naast een stadstour Londen), de meest beroemde universiteitssteden van Engeland (aangeboden door OAD Reizen). Kortom een busreis Londen zorgt dat er voor iedereen wel wat leuks te doen is. 
Lees meer over:
Wist u dat?
  • Meer dan 30% van Londen uit groene ruimte en parken bestaat?
  • Er meer dan 80 grote markten zijn in Londen?
  • Londen het beste per bus (bijvoorbeeld de bekende rode dubbeldekker) of lopend ontdekt kan worden?
© 2003 - 2023 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact