Schalke 04 vs 1899 Hoffenheim

Schalke 04 vs 1899 Hoffenheim
Kaartjes voor Schalke 04 vs 1899 Hoffenheim in Veltins Arena (Duitsland).
€ 52,30
» meer info «

Adventurous Botswana & Zimbabwe (Victoria Falls - Johannesburg) (camping)

Adventurous Botswana & Zimbabwe (Victoria Falls - Johannesburg) (camping)
Starten bij de imponerende Victoria Falls en kamperen bij de mooiste nationale parken van Botswana. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze groepsreis. Met Johannesburg als eindpunt, pikt u ook n
€ 627
» meer info «

Australian Open 2017 - Vrijdag - Day Session

Australian Open 2017 - Vrijdag - Day Session
Kaartjes voor Australian Open 2017 - Vrijdag - Day Session in Rod Laver Arena (Australi
€ 116,75
» meer info «

Tennisreizen

Tennisreizen
Met de zon op uw gezicht een hele week of een weekend tennisles van een ervaren trainer op betoverende bestemmingen binnen of buiten Europa!
€ 285
» meer info «

Sandals South Coast

Sandals South Coast
Zeer ruim opgezet resort, gelegen aan de ongerepte zuidkust van Jamaica. Het is gebouwd in de stijl van een Europees dorp aan een lang privé-strand.
€ 357
» meer info «

Values of the Southwest (vanuit San Francisco)

Values of the Southwest (vanuit San Francisco)
Een redelijk korte, maar goede en gedegen kennismaking met de nationale parken van het zuidwesten. Een mooie reis voor wie veel verschillende indrukken wil op doen van dit ruige stukje van Amerika.
€ 714
» meer info «

Guilin & Yangshuo

Guilin & Yangshuo
Guilin wordt omgeven door een magisch karstlandschap met rijstvelden en weelderige bamboebossen. Tijdens de prachtige boottocht over de Li-rivier naar Yangshuo kunt u op uw gemak genieten. Het levendi
€ 576
» meer info «

Wine Tasting by Bike

Wine Tasting by Bike
Het zonnetje schijnt, er staat nauwelijks wind en de mooie wijnranken steken helder af tegen de Simonsberg. De perfecte condities voor een mooie fietstocht zijn aanwezig.
€ 306
» meer info «

Grant Village

Grant Village
Prima toeristenklasse hotel in Yellowstone National Park.
€ 173
» meer info «

Palumeu Jungle Lodge

Palumeu Jungle Lodge
Hier bevindt u zich in het hart van het Amazone regenwoud met unieke flora & fauna, indrukwekkende stroomversnellingen, brulapen en de inheemse Trio- en Wajana-stammen.
€ 591
» meer info «

Edgewater Beach Hotel

Edgewater Beach Hotel
Modern ingericht, stijlvol en een relatief kleinschalig hotel met een hippe sfeer, direct aan het strand van de Golf van Mexico. Barefoot elegance is het motto!
€ 177
» meer info «

Alpenhof

Alpenhof
Een warme, huiselijke sfeer. Een kleinschalig, gemoedelijk hotel. Zo kunnen we Alpenhof in Sulden het beste omschrijven. De familie Gapp bestiert het hotel met hart en ziel. Hou je van de Italiaanse e
€ 534
» meer info «

Actief

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vakantie of weekendje weg te koppelen aan actief bezig zijn. Reizen Paleis biedt daarom al vanaf 2004 actieve vakanties aan. U kunt bij ons terecht voor een tennisvakantie, bezoek aan een tennistoernooi (denk aan alle grand slam toernooien, zoals Wimbledon en Roland Garros), voetbalreizen, golfreizen, rondreizen, fiets- en wandelreizen en natuurlijk de wintersport.

Tennistoernooien bezoeken of zelf actief gaan tennissen tijdens uw vakantie

De tennisvakanties zijn reizen naar prachtige bestemmingen in binnen-en buitenland. Er worden tennis groepsreizen, alleengaande reizen, toernooireizen en tennisweekendjes aangeboden. Wilt u de toppers eens in het echt bezig zien, dan is een reis naar een tennistoernooi echt iets voor u. Een bezoek aan bijvoorbeeld Wimbledon of Roland Garros zult u niet snel vergeten. Het leuke is, dat u zo’n bezoek eenvoudig kunt koppelen aan een stedentrip Parijs of Londen. In dit geval een leuke combinatie van sport en een citytrip.


Golfreizen worden steeds populairder

Dit hangt mede samen met het feit, dat de golfsport steeds populairder wordt. De golfreis wordt vaak gecombineerd met het behalen van het GVB. U kunt het GVB al binnen een week behalen. ’s Ochtends lekker actief bezig zijn op de mooiste golfbanen van Europa, ’s middags uitrusten op het strand en ’s avonds genieten van heerlijke restaurantjes. Wat wilt u nog meer!


Wintersport is de populairste actieve vakantie

Bij wintersport denkt u natuurlijk gelijk aan skiën en snowboarden. Dat is ook niet zo gek, want dat zijn uiteraard de meeste bekende actieve sporten in de wintersportgebieden. Naast de ski en snowboardvakanties, bied Reizen Paleis ook langlauf en wandelvakanties aan. Wintersporten in de populaire wintersportlanden als, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Maar sinds enkele jaren bieden we ook wintersport aan in opkomende landen als Turkije, Tsjechië en Bulgarije. We werken voor uw veiligheid alleen samen met gerenommeerde partners zoals Arke, Bizztravel, Camelot, Corendon, De Jong Intra, Jiba, Landal SkiLife, Pierre et Vacances, Sunweb en dergelijke. U kunt eenvoudig doorklikken naar de verschillende partners zodat u het aanbod reizen en de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Zo kunt u een goedkope wintersportvakantie boeken. U boekt altijd direct bij de reisorganisatie en betaalt nooit meer dan u normaal bij de organisatie zou betalen. Reizen Paleis zorgt alleen voor een handig overzicht, om het zoeken voor u makkelijker te maken. Wij wensen u alvast veel sport plezier tijdens uw actieve vakantie.

Aanbod actieve vakanties

Reizen Paleis biedt een groot aanbod actieve vakanties aan. Hieronder een greep uit dit aanbod:
Wist u dat?
  • Frankrijk meer dan 550 golfbanen rijk is (ter vergelijking: Nederland 146)?
  • U in Schotland keuze hebt uit meer dan 550 golfbanen?
  • Andy Roddick de hardste service ooit sloeg bij de mannen, namelijk 249 kilometer per uur?
© 2003 - 2017 Reizen Paleis - Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Contact