Aarhus - Utrecht

Aarhus - Utrecht
Reis comfortabel en snel met ICE International naar Utrecht
€ 50
» meer info «

Pilsen - Utrecht

Pilsen - Utrecht
Reis comfortabel met IC Berlijn naar Utrecht
€ 38
» meer info «

Noorderkempen - Rotterdam

Noorderkempen - Rotterdam
Reis comfortabel met IC Brussel naar Rotterdam
€ 13
» meer info «

Brugge - Amsterdam

Brugge - Amsterdam
Reis comfortabel en snel met IC Brussel naar Amsterdam
€ 31
» meer info «

Antwerpen - Breda

Antwerpen - Breda
Reis comfortabel met IC Brussel naar Breda
€ 10
» meer info «

Düsseldorf - Schiphol

Düsseldorf - Schiphol
Reis comfortabel en snel met ICE International naar Schiphol
€ 18,90
» meer info «

Leipzig - Amsterdam

Leipzig - Amsterdam
Reis comfortabel en snel met IC Berlijn naar Amsterdam
€ 38
» meer info «

Schiphol - Cannes

Schiphol - Cannes
Reis comfortabel met TGV naar Cannes
€ 80
» meer info «

Nantes - Rotterdam

Nantes - Rotterdam
Reis comfortabel met TGV naar Rotterdam
€ 85
» meer info «

Basel - Amsterdam

Basel - Amsterdam
Reis comfortabel en snel met ICE International naar Amsterdam
€ 40
» meer info «

Schiphol - Frankfurt

Schiphol - Frankfurt
Reis comfortabel en snel met ICE International naar Frankfurt
€ 33
» meer info «

Berlijn - Eindhoven

Berlijn - Eindhoven
Reis comfortabel met ICE International naar Eindhoven
€ 29,90
» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de goedkoopste treinreis:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 7
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 1774ANVRSGR
Laatste controle: woensdag 5 juli 2023 om 12:29 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Treinreis aanbiedingen Parijs, Berlijn, Londen, Brussel

Een internationale treinreis boekt u goedkoop en snel op Reizen Paleis. Parijs (Disneyland), Berlijn, Düsseldorf, Keulen, Antwerpen, Londen, Wenen en Zwitserland zijn populaire bestemmingen binnen Europa (allemaal eenvoudig hieronder on line te boeken). Vertrek is uiteraard mogelijk vanaf diverse stations in België en Nederland, zoals Amsterdam Centraal. Een treinreis is lekker makkelijk en comfortabel. Daarnaast is reizen per trein vaak goedkoper en milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld reizen met de auto. Gebruik voor het plannen van uw reis de internationale treinplanner. Vergelijk hieronder eenvoudig alle mogelijke treinreizen op aanbod en prijs van diverse reisorganisaties.

Stedentrip treinreis

Laat u ‘betoveren’ door de cultuur en folklore van een mooie Europese stad. Maak een stedentrip met de trein naar één van de Europese steden en wandel door smalle straten en brede boulevards. Reizen Paleis biedt u treinreizen aan naar alle populaire steden. Zo kunt u bijvoorbeeld supersnel met de Thalys naar Parijs (tip: bezoek gelijk Disneyland Parijs), met de ICE trein naar Düsseldorf en Keulen (leuk met de Kerst!) of comfortabel en snel naar Berlijn, Antwerpen en Brussel. Maar u kunt ook kiezen voor een goedkope treinreis naar Londen. Al vanaf € 50,- brengt Eurostar (via NS Hispeed) u 7x per dag naar Londen. De Eurostart prijs geldt vanaf alle stations in Nederland. Het maakt dus niet uit, of u vanaf Amsterdam Centraal of vanuit bijvoorbeeld Maastricht vertrekt! De reistijd vanaf Amsterdam naar Londen is ongeveer 5 uur en 45 minuten. Uw treinreis eindigt dan midden in het Centrum van Londen.

Waar boek ik een treinreis naar de wintersport?

Wilt u echt relaxed en in alle rust naar de wintersport reizen, dan is een treinreis naar de wintersport iets voor u. Zo kunt u kiezen voor een internationale treinreis met de Alpen Expres. Met de Alpen Expres reist u zonder stressvolle files of gevaarlijke verkeerssituaties (denk aan gladheid, slecht zicht en veel sneeuwval) naar uw wintersportbestemming. Tijdens uw treinreis geniet u van een uitstekende service en een comfortabele accommodatie. De Alpen Expres brengt u in sneltreinvaart naar Italië. Maar uiteraard kunt u ook internationale treinreizen naar andere wintersport landen boeken. Zo boekt u via NS Hispeed de Ski-Thalys naar de mooiste skigebieden in de Franse Alpen. De Ski-Thalys rijdt elke zaterdag in de wintersportmaanden vanuit Amsterdam Centraal, langs Rotterdam Centraal naar de Franse Alpen.

De romantiek van een treinreis

Veel mensen die op vakantie gaan kiezen voor het vliegtuig om op de plaats van bestemming te komen. We vliegen van hot naar her en lopen op die manier al het moois tussen de twee luchthavens mis. Welke reis we ook maken, in de lucht is natuurlijk niet veel te zien. Ja, een treinreis is meestal wat duurder, maar daar krijg je heel veel voor terug. Wie op andere dingen bespaart en het eens uitprobeert - bijvoorbeeld met de trein naar Berlijn, Verona of Praag - ervaart naast de vele adembenemende uitzichten onderweg veel comfort en een ongekend, ouderwets gevoel van romantiek dat bij reizen hoort.

Comfortabel reizen
Voor veel reizigers is wifi onmisbaar. In tegenstelling tot het vliegtuig is wifi aanwezig in veel treinen. En als dat niet het geval is, heb je misschien een internet abonnement op je telefoon? Deze werkt wel in de trein, maar niet in het vliegtuig. Zo kun je vanuit de trein het thuisfront op de hoogte houden van je reis. Er is bij elke stoel een stroomaansluiting voor je oplader en de stoelen en beenruimte zijn ook in de tweede klasse heel comfortabel. Maar het is de vraag of je onderweg veel zin hebt om je laptop erbij te pakken, met al die fantastische vergezichten? Bij een trip naar Italië ga je bijvoorbeeld dwars door de Alpen. Bestel iets te eten en drinken bij de bar (soms is er bediening tot aan je stoel!) en ga er eens lekker voor zitten.

Uitnodigende overstapstations
Natuurlijk moet je wel eens overstappen, maar je kunt ervoor kiezen om van de nood een deugd te maken: een station als dat van Düsseldorf of München nodigt uit tot rondsnuffelen in de vele winkeltjes en misschien zelfs een overnachting. Het is mogelijk je treinreis zó te boeken dat er ruimte is voor die spontaniteit. De reis kun je zo inrichten dat deze al een vakantie op zich is. Je zou het kunnen omschrijven als een roadtrip langs ijzeren wegen. Googel eens op de term 'interrail' en kijk wat de mogelijkheden zijn. Ook de slaaptrein bestaat nog steeds, alsook de trein waarop je je auto kwijt kunt. Dat is helemaal ideaal.

Onthaasten in de trein
Op je reis richting Tsjechië, Italië of Polen zie je de culturen en het landschap langzaam veranderen. En juist doordat het reizen met de trein langzamer is, biedt het onthaasting en ontspanning. Het is natuurlijk een veel oudere reisvorm dan vliegen en dat brengt romantiek met zich mee, net zoals in de film Orient Express. Of denk aan de Grand Tour, een traditionele reis die met name Britten vroeger ondernamen naar het zuiden van Europa. Reizen met de trein is behalve ontspannend en avontuurlijk ook nog een stuk duurzamer. Daar heb je graag wat extra geld voor over.

Treinreis rondreizen

Zwitserland is het land bij uitstek voor een rondreis met de trein. U vindt dan ook diverse bijzondere internationale rondreizen bij Reizen Paleis. Treinreizen in Zwitserland zijn een unieke belevenis. U reist met beroemde treinen op trajecten, die tot de verbeelding zullen spreken. Treinreizen met steeds wisselende adembenemende landschappen. Ook de treinrondreizen in Duitsland en Schotland zijn aanraders.

Zoekt u het liever verder weg, dan kunt u eens denken aan de Trassiberië Express. De Transsiberië Express is de langste spoorlijn van de wereld en voert u over bijna 9000 kilometer van Moskou, dwars door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er nou mooier dan reizen over een deel van deze illustere lijn? Een avontuurlijke treinreis langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen. De Grote Muur niet vergeten!
Wist u dat?
  • De eerste trein op het Europese vasteland in België reed (1835)?
  • U met de supersnelle Thalys trein rechtstreeks vanuit Nederland naar Disneyland Parijs kan reizen?
  • In 1825 tussen Stockton en Darlington (Engeland) de 1e commerciële treindienst reed?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact