3 dagen Kerstmarkt Dusseldorf - Hotel Tulip Inn Arena

3 dagen Kerstmarkt Dusseldorf - Hotel Tulip Inn Arena
Boek nu een weekendje Dusseldorf met zijn mooie Kerstmarkten en verblijf in dit bijzondere hotel in een voetbalstadion!
€ 72
» meer info «

Camping L'Hippocampe

Camping L'Hippocampe
Op een heerlijke lokatie, tussen de Provence en de Franse Alpen in, vind je camping L'Hippocampe. Een oase van rust en ruimte, gelegen tussen de olijf en kersenbomen. Het is een ideaal uitgangspunt vo
€ 304,50
» meer info «

Holiday Inn Berlin City West

Holiday Inn Berlin City West
Comfortabel hotel met een rustige ligging en een snelle verbinding naar de Kurfürstendamm.
€ 183
» meer info «

8-daagse busreis of 6-daagse vlieg-busreis Historisch Krakau

8-daagse busreis of 6-daagse vlieg-busreis Historisch Krakau
Indrukwekkende reis naar Krakau, een stad vol souvenirs uit vervlogen tijden!
€ 489
» meer info «

MONDI-HOLIDAY Genusshotel Tirolensis

MONDI-HOLIDAY Genusshotel Tirolensis
Hotel Tirolensis ligt op het zonnige plateau tussen Bolzano en Merano, de eigenaar noemt het liefkozend zijn "Genuss- und Romantik hotel" en dat klopt wel. Er is een prachtige spa met sauna's, behande
€ 234
» meer info «

Dagtocht Disneyland Paris met de bus

Dagtocht Disneyland Paris met de bus
Beleef 1 dag vol Magische Momenten in Disneyland® Paris! Dat mag je niet missen! Stap in de bus en beleef een onvergelijke dag in Disneyland Paris!
€ 99
» meer info «

AZUR Sportcamping Rio Vantone

AZUR Sportcamping Rio Vantone
Sportcamping Rio Vantone ligt pal aan het Idromeer, even ten zuiden van de prachtige Dolomieten. Het Idromeer is met zijn mooie en fijne kiezelstrandjes en prachtige omgeving een nog niet zo heel beke
€ 211
» meer info «

Roos A

Roos A
Aan de rand van het dorp Vernerovice, 40 km ten oosten van het Reuzengebergte, in nabijheid van winkel en restaurant 300 m liggen deze 2 nieuwe appartementen en een minicamping. De 2 appartementen zij
€ 276
» meer info «

Hotel Travelodge Docklands

Hotel Travelodge Docklands
Comfortabel hotel, nabij Londen City Airport en met snelle verbinding naar het centrum per Docklands Light Railway.
€ 174
» meer info «

4 dagen busreis Londen

4 dagen busreis Londen
Gaat u mee naar Londen met de bus? Geniet van de bezienswaardigheden tijdens een stadstour en ga uitgebreid shoppen in de bekende winkelstraten!
€ 189
» meer info «

Hotel Paris Louis Blanc Gare du Nord

Hotel Paris Louis Blanc Gare du Nord
Modern hotel, ideaal voor treinreizigers op ca. 10 minuten lopen van Gare du Nord.
€ 163
» meer info «

Hotel Amano

Hotel Amano
Modern hotel met comfortabele kamers en gunstige ligging.
€ 180
» meer info «

Vervoer

Of u nu met de bus, auto, boot, trein, motor of vliegtuig reist, wij raden u altijd aan, om minimaal drie partners in prijs en aanbod te vergelijken. Zo boekt u altijd goedkoop het vervoer dat bij u past. Reizen Paleis werkt alleen maar samen met gerenommeerde partners. Wanneer een partner een keurmerk (ANVR-SGR en dergelijke) bezit, dan geven wij dit aan. Een aantal organisaties, die u met elkaar kunt vergelijken zijn, Arke, Peter Langhout, De Jong Intra, NS Hispeed, TGV, KLM, Transavia, Cheaptickets.nl, Vliegwinkel.nl en World Ticket Center.

Op vakantie met eigen vervoer

Het grote voordeel van een motorvakantie en autovakantie, dus een vakantie met eigen vervoer, is dat u uw eigen vervoer altijd bij u heeft. Dat is handig om de omgeving te verkennen of om boodschappen te doen, maar ook voor het bezoeken van wat verder gelegen plaatsen. U kunt er zelfs voor kiezen om een rondreis in de omgeving te maken. Als u met de eigen auto op gaat, is het belangrijk om te weten wat uw autoverzekering dekt bij schade in het buitenland. Bekijk de polisvoorwaarden voor vertrek goed. Op de groene kaart kunt u zien in welke landen uw verzekering geldig is. Het kan ook handig zijn om u aanvullend te verzekeren voor pechhulp in het buitenland. Vergelijk verschillende autoverzekeringen om erachter te komen wat voor u de juiste verzekering is. Een alternatief voor een vakantie met eigen vervoer is het huren van een auto. U dient dan vaak nog wel extra vervoer te regelen van en naar uw vakantieland. 


Vervoer met bus, trein, boot of vliegtuig

Kiest u niet voor een vakantie met eigen vervoer, dan moet het vervoer naar uw vakantiebestemming goed geregeld zijn. U heeft dan keuze uit de bus, trein en het vliegtuig. Welk vervoer u kiest is afhankelijk van uw budget, maar bijvoorbeeld ook van de bestemming. Een treinreis wordt over het algemeen geboekt voor de kortere afstanden. Denk hierbij aan de treinreizen naar België en Duitsland. De busreis is populair naar de zonbestemmingen in Europa, zoals Frankrijk, Italië en Spanje. En tot slot wordt het vliegtuig voornamelijk geboekt voor de langere afstanden. Overigens zijn de prijzen van de vliegtickets de laatste jaren enorm in prijs gedaald. Een vliegreis hoeft dus zeker niet altijd duurder te zijn dan bijvoorbeeld vervoer met de auto, trein of bus. Het loont dus zeker de moeite om de prijzen op verschillende sites te vergelijken. Hetzelfde geldt wanneer u wilt parkeren bij de luchthavens. Vergelijk de prijzen. Parkeren Schiphol hoeft dan bijvoorbeeld helemaal niet zo duur te zijn. Wilt u keer iets bijzonders, dan is een cruise wellicht iets voor u. Het vervoer naar de opstapplaats van de boot dient u dan nog wel te regelen. Wanneer de boot vertrekt vanuit Nederland, dan kunt u uiteraard kiezen voor de trein of de auto, maar vaak zal de opstapplaats in het buitenland zijn.

Gemakkelijk een parkeerplek reserveren bij het vliegveld?

Sinds enkele jaren is het parkeren bij vliegvelden sterk in opkomst geraakt. Door de opkomst van parkings rondom vliegveld Schiphol het ‘fenomeen’ parkeren rondom vliegvelden zich snel verspreid. Voorheen kon de reiziger enkel terecht bij een van parkings die aangeboden werden door het vliegveld zelf. Deze waren ontzettend duur en de reiziger werd vaak achteraf verrast met hoge kosten. Wie een parkeerplaats zoekt bij een vliegveld in Nederland, Duitsland of België kan dit gemakkelijk doen via Vliegen en Parkeren. Op deze website kunt u gemakkelijk een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld reserveren.
Wist u dat?
  • Wanneer Franse bestuurder met de koplampen knippert, hij voorrang neemt?
  • Er elk jaar in mei in Dresden het op 1 na grootste en oudste jazzfestival van Europa plaatsvindt?
  • Ebookers lid is van de THUISWINKEL organisatie, SGR, ANVR en IATA?
© 2003 - 2017 Reizen Paleis - Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Contact