Haus Merian 2

Haus Merian 2
Deze accommodatie is prachtig gelegen in Winterberg tussen de mooie natuur van het Sauerland. s Zomers kunt u hier heerlijk nordicwandelen, rodelen en mountainbiken. Ook kunt u uitstapjes maken naar d
€ 854
» meer info «

Alpenhotel Tyrol

Alpenhotel Tyrol
Typisch Tiroler hotel uit 1903. De familie Straus geeft dit hotel het familiaire tintje.
€ 416
» meer info «

5-daagse busreis Kerst in het centrum van Berlijn

5-daagse busreis Kerst in het centrum van Berlijn
Met een deskundige stadsgids beleeft u de kerstdagen in en de hoogtepunten van Berlijn.
€ 499
» meer info «

14 dagen busreis Portugal en Spanje

14 dagen busreis Portugal en Spanje
Een prachtige rondreis door het noorden van Portugal en enkele van de mooiste steden van Spanje zoals Madrid en Barcelona.
€ 729
» meer info «

Hotel 65

Hotel 65
Eenvoudig hotel met nette kamers nabij gezellige restaurants en een groot winkelcentrum.
€ 126
» meer info «

Hotel Queen Anne

Hotel Queen Anne
Eenvoudig maar keurig hotel met een gunstige ligging in het centrum.
€ 100
» meer info «

Hotel City Continental Kensington

Hotel City Continental Kensington
Prima hotel met een gunstige ligging nabij Earl's Court.
€ 150
» meer info «

3 of 4 dagen Kerst in Disneyland Paris - Aparthotel Hipark Serris - 2 dagen entree

3 of 4 dagen Kerst in Disneyland Paris - Aparthotel Hipark Serris - 2 dagen entree
Kerst met Mickey Mouse, Donald Duck en Doornroosje.. een magische Kerst in Disneyland® Paris! 4-sterrenhotel op 10 minuten van Disneyland® Paris.
€ 249
» meer info «

Hotel Villacarlos

Hotel Villacarlos
Middenklasse hotel met een goede prijs, nabij het voetbalstadion Mestalla.
€ 25
» meer info «

Hotel Les Dunes Comodoro

Hotel Les Dunes Comodoro
Comfortabel strandhotel met uitstekende ligging en zeezicht kamers.
€ 468
» meer info «

5 dagen busreis Londen

5 dagen busreis Londen
Boek een stedentrip Londen! Geniet van de bezienswaardigheden tijdens een stadstour en ga uitgebreid shoppen in de bekende winkelstraten.
€ 249
» meer info «

Brussel

Brussel
Voordelig met de trein naar hartje Brussel
€ 29
» meer info «

Vervoer

Of u nu met de bus, auto, boot, trein, motor of vliegtuig reist, wij raden u altijd aan, om minimaal drie partners in prijs en aanbod te vergelijken. Zo boekt u altijd goedkoop het vervoer dat bij u past. Reizen Paleis werkt alleen maar samen met gerenommeerde partners. Wanneer een partner een keurmerk (ANVR-SGR en dergelijke) bezit, dan geven wij dit aan. Een aantal organisaties, die u met elkaar kunt vergelijken zijn, Arke, Peter Langhout, De Jong Intra, NS Hispeed, TGV, KLM, Transavia, Cheaptickets.nl, Vliegwinkel.nl en World Ticket Center.

Op vakantie met eigen vervoer

Het grote voordeel van een motorvakantie en autovakantie, dus een vakantie met eigen vervoer, is dat u uw eigen vervoer altijd bij u heeft. Dat is handig om de omgeving te verkennen of om boodschappen te doen, maar ook voor het bezoeken van wat verder gelegen plaatsen. U kunt er zelfs voor kiezen om een rondreis in de omgeving te maken. Als u met de eigen auto op gaat, is het belangrijk om te weten wat uw autoverzekering dekt bij schade in het buitenland. Bekijk de polisvoorwaarden voor vertrek goed. Op de groene kaart kunt u zien in welke landen uw verzekering geldig is. Het kan ook handig zijn om u aanvullend te verzekeren voor pechhulp in het buitenland. Vergelijk verschillende autoverzekeringen om erachter te komen wat voor u de juiste verzekering is. Een alternatief voor een vakantie met eigen vervoer is het huren van een auto. U dient dan vaak nog wel extra vervoer te regelen van en naar uw vakantieland. 


Vervoer met bus, trein, boot of vliegtuig

Kiest u niet voor een vakantie met eigen vervoer, dan moet het vervoer naar uw vakantiebestemming goed geregeld zijn. U heeft dan keuze uit de bus, trein en het vliegtuig. Welk vervoer u kiest is afhankelijk van uw budget, maar bijvoorbeeld ook van de bestemming. Een treinreis wordt over het algemeen geboekt voor de kortere afstanden. Denk hierbij aan de treinreizen naar België en Duitsland. De busreis is populair naar de zonbestemmingen in Europa, zoals Frankrijk, Italië en Spanje. En tot slot wordt het vliegtuig voornamelijk geboekt voor de langere afstanden. Overigens zijn de prijzen van de vliegtickets de laatste jaren enorm in prijs gedaald. Een vliegreis hoeft dus zeker niet altijd duurder te zijn dan bijvoorbeeld vervoer met de auto, trein of bus. Het loont dus zeker de moeite om de prijzen op verschillende sites te vergelijken. Hetzelfde geldt wanneer u wilt parkeren bij de luchthavens. Vergelijk de prijzen. Parkeren op Schiphol hoeft dan bijvoorbeeld helemaal niet zo duur te zijn. Parkeren Schiphol? Parkago kan bivjoorbeeld uitkomst bieden.
Wilt u keer iets bijzonders, dan is een cruise wellicht iets voor u. Het vervoer naar de opstapplaats van de boot dient u dan nog wel te regelen. Wanneer de boot vertrekt vanuit Nederland, dan kunt u uiteraard kiezen voor de trein of de auto, maar vaak zal de opstapplaats in het buitenland zijn.

Mocht u een drone meenemen op vakantie, zorgt u d'r dan voor dat u exact weet wat wel en niet mag. U mag bijvoorbeeld niet zomaar overal vliegen. Kijk voor meer informatie en het kopen van drones op Dronezaak.

Gemakkelijk een parkeerplek reserveren bij het vliegveld?

Sinds enkele jaren is het parkeren bij vliegvelden sterk in opkomst geraakt. Door de opkomst van parkings rondom vliegveld Schiphol het ‘fenomeen’ parkeren rondom vliegvelden zich snel verspreid. Voorheen kon de reiziger enkel terecht bij een van parkings die aangeboden werden door het vliegveld zelf. Deze waren ontzettend duur en de reiziger werd vaak achteraf verrast met hoge kosten. Wie een parkeerplaats zoekt bij een vliegveld in Nederland, Duitsland of België kan dit gemakkelijk doen via Vliegen en Parkeren. Op deze website kunt u gemakkelijk een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld reserveren.
Wist u dat?
  • U met de supersnelle Thalys trein rechtstreeks vanuit Nederland naar Disneyland Parijs kan reizen?
  • Een cruise niet alleen een fantastische huwelijksreis is, maar dat er ook schepen zijn waar je aan boord kunt trouwen?
  • De sneldheid op veel delen van de Autbahn (Duitsland) vrij is?
© 2003 - 2017 Reizen Paleis - Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Contact