Oad reizen

Oad reizen
Een perféct verzorgde vakantie! Oad is bekend vanwege de busreizen, maar wist u dat u ook rondreizen, stedentrips, riviercruises, fietsvakanties, skivakanties en wandelvakanties kunt boeken? Voor uw veiligheid zijn ze aangesloten bij o.a. ANVR en SGR. Vergeet niet het uitgebreide aanbod Disney reizen te bekijken!
€ 19
» meer info «

Pension Glanzer Homes Sölden

Pension Glanzer Homes Sölden
Gezellig en familiair pension in het centrum van Sölden.
€ 486
» meer info «

Excursiereis 5 dagen Friesland, Groningen en Texel

Excursiereis 5 dagen Friesland, Groningen en Texel
Friesland bestaat uit prachtige landschappen met vele meren. Het is een schitterende omgeving om heerlijk te ontspannen. Door de centrale ligging in Noord-Nederland is Wolvega een ideale uitvalsbasis
€ 329
» meer info «

Moviepark Germany busreizen

Moviepark Germany busreizen
Movie Park Germany is een attractiepark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. In het park draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn hier ook naar gethematiseerd.
€ 50
» meer info «

12 dagen Kerstreis Tirol

12 dagen Kerstreis Tirol
Geniet van de Kerst tijdens deze busreis Tirol en bezoek de mooiste plaatsen. Incl. arrensleetocht en fakkelwandeling. Heerlijke kerstreis! Gegarandeerd vertrek!
€ 799
» meer info «

Résidences de Châtel

Résidences de Châtel
Prima appartementen die verspreid liggen in het gezellige Châtel.
€ 320
» meer info «

8-daagse busreis, Weyregg am Attersee Winter in het Salzburgerland

8-daagse busreis, Weyregg am Attersee Winter in het Salzburgerland
Een prachtige reis naar de romantische regio het Salzburgerland met besneeuwde heuvels en bevroren meren.
€ 539
» meer info «

Hotel Victoria

Hotel Victoria
Stijlvol 'adult only' hotel in het centrum van Gerlos, direct tegenover de Dorfbahn gondel.
€ 759
» meer info «

10-daagse busreis Hoogtepunten van Beieren

10-daagse busreis Hoogtepunten van Beieren
Deze nieuwe reis heeft een uitgebreid pakket inclusief een Nederlandssprekende gids in Passau en diverse entrees.
€ 699
» meer info «

Excursiereis 15 dagen Sorrento, Napels, Capri en de Vesuvius

Excursiereis 15 dagen Sorrento, Napels, Capri en de Vesuvius
Het schiereiland Sorrento ligt temidden van citroen- en sinaasappelplantages en is al van oudsher een geliefd vakantieoord. Het verblijf in Sorrento wordt afgewisseld met prachtige excursies. U maakt
€ 749
» meer info «

8-daagse busrondreis Wonderlijk Wales

8-daagse busrondreis Wonderlijk Wales
Deze prachtige reis neemt u mee naar de hoogtepunten van Wales!
€ 669
» meer info «

Excursiereis 10 dagen Italiaanse meren: Lago Maggiore, Orta en Lugano

Excursiereis 10 dagen Italiaanse meren: Lago Maggiore, Orta en Lugano
Het 60 kilometer lange Lago Maggiore is prachtig gelegen in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Een bezoek aan de Borromeïsche eilanden is een must. Met een Nederlands sprekende gids bezoekt
€ 599
» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de goedkoopste busreizen:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 99ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR7,8
€ 19ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR
€ 39ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR7,2
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 59ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR8,3
€ 99ANVRCalamiteitenfondsSGR
Laatste controle: vrijdag 15 december 2017 om 08:29 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Busreizen

De busreis blijft één van de goedkoopste manieren om op vakantie te gaan. Jongeren kiezen daarom vaak eerder voor een busreis ten opzichte van een vliegvakantie. Spanje, Italië, Tsjechië, Roemenië en Oostenrijk (wintersport) zijn de populairste landen voor een busreis. Voor goedkope busreizen naar een mooie stad wordt vaak gekozen voor: Parijs (Disneyland), Berlijn, Praag en Londen. Zo kunt u voordelig genieten van een leuke stedentrip. Bekijk ook de mogelijkheden tijdens Kerst.

Speciale seniorenreizen vindt u hier!

Verschillende busreizen

In de busreizen zijn verschillende mogelijkheden:
  • Busreizen naar populaire steden
  • Busreizen naar populaire landen
  • Busrondreizen en busexcusiereizen
  • Vliegbusreizen
  • Buspendelvakanties


Busreizen naar populaire steden

Wanneer u kiest voor een stedentrip binnen Europa, dan is de busreis een voordelig alternatief. Wanneer u binnen West-Europa reist, dan kan het verstandig zijn de busreis te vergelijken met de prijs van een treinreis. De treinreis kan in sommige gevallen goedkoper uitvallen. Er worden tientallen populaire steden aangeboden zoals Londen, Praag, Wenen en natuurlijk Parijs. Denkt u aan Parijs, dan denkt u aan Disney. De busreis is dan ook het meest populaire vervoermiddel naar Disneyland Parijs.

Busreizen naar populaire landen

Een busreis is vaak een lange reis. Vaak een langere reis dan bijvoorbeeld een vliegreis. Ook binnen Europa bent u al snel 10 tot 20 uur onderweg voordat u op uw vakantiebestemming aankomt. Vaak wordt dit door de reisorganisaties gecompenseerd door vakanties van 10 en 17 dagen aan te bieden in plaats van een vakantie van 8 of 15 dagen (bij de vliegreizen). Er worden zowel busreizen aangeboden naar wintersport bestemmingen als naar de zonnige oorden. De populairste busreis naar de wintersport gaat naar Oostenrijk. Bij de zonvakanties zijn de busreizen naar Spanje, Kroatië en Italië erg in trek. Hongarije is steeds meer in opkomst als vakantieland.

Busrondreizen en busexcursiereizen

Busrondreizen en busexcursiereizen zijn vaak tot in de puntjes verzorgde busreizen.
De busreizen variëren in duur van een paar dagen tot zelfs een paar weken.
De excursiereizen staan vaak in het teken van een bepaald ‘thema’. Zo kunt u kennismaken met een bepaald gebied of land (bij sommige rondreizen bezoekt u meerdere landen binnen enkele dagen), cultuur opsnuiven en / of genieten van de prachtige natuur.
Populaire busrondreizen en busexcursiereizen gaan naar Portugal, Spanje, Slowakije, Normandië (invasiestranden), Dalmatische kust, Barcelona, Kroatië, Reims en de champagnestreek en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Vliegbusreizen

Bij vliegbusreizen gaat het in bijna alle gevallen om een busrondreis en / of busexcursiereis.
Het enige verschil is, dat u eerst vliegt en vervolgens in de bus stapt om uw excursie of rondreis te starten. Het gaat dan ook meestal om landen die op meer dan 2 uur vliegen liggen. Zo kunt u bijvoorbeeld een vliegbusreis boeken naar Portugal om vervolgens door te reizen met de bus naar Andalusië, Spanje. Vaak wordt deze vakantie gekoppeld aan een strandvakantie aan de Costa del Sol of zelfs een bezoek aan Marokko.

ALLEBUSSEN.NL is de touringcar vervoerder van héél Nederland

Allebussen.nl levert u een compleet en actueel overzicht van touringcars en luxe minivans die wij door héél Nederland kunnen aanbieden. Vanwege onze grote pool van luxe minibussen en touringcars door héél Nederland kunnen wij u de beste materialen en scherpste tarieven leveren. Kwaliteit, service en persoonlijk contact staat bij ons voorop. Het assortiment van AlleBussen.nl varieert van luxe minivans vanaf 4 personen tot aan dubbeldekker touringcars van meer dan 90 personen. Zo kunnen wij aan elke vraag voldoen en desgewenst ook maatwerk leveren.

Buspendelreizen

Een buspendelreis is een reis zonder verblijf / accommodatie. U boekt dan dus alleen de bustickets. Er zijn diverse maatschappijen die met comfortabele Royal Class nachtpendels voor snelle buspendelreis naar bekende zonbestemmingen en wintersportbestemmingen zorgen. Reizen Paleis biedt alleen busreizen inclusief verblijf (hotel, appartementen e.d) aan.

Een perféct verzorgde vakantie! Onze partner Oad is bekend van de verzorgde busreizen, maar wist u dat u ook rondreizen, stedentrips, riviercruises, fietsvakanties, skivakanties en wandelvakanties kunt boeken? Voor uw veiligheid zijn ze aangesloten bij o.a. ANVR en SGR. Vergeet niet het uitgebreide aanbod Disney reizen te bekijken!

Aanbod busreizen

Reizen Paleis biedt een uitgebreid aanbod busreizen aan van diverse gerenommeerde reisorganisaties. De organisaties bieden o.a. de volgende busreizen aan:
Wist u dat?
  • Een touringcar het meest veilige vervoermiddel is naar uw vakantieadres?
  • Nederland zich ook uitermate goed leent voor een comfortabele busvakantie?
  • De bus het meest milieubewuste gemotoriseerde vervoermiddel is?
© 2003 - 2017 Reizen Paleis - Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Contact