Sportief arrangement Duitsland

Sportief arrangement Duitsland
Nét over de grens! 2 x overnachtingen in luxe stacaravan op Camping Borken am See • 2 x diner • 2 x ontbijt • 3 uur survivalbaan in klimbos • 1 x waterfiets 1 uur • 1 x adventure golf 18-holes.
€ 129
» meer info «

Fietsvakanties

Fietsvakanties
Met de fiets er even tussenuit. Fiets tijdens uw vakantie van hotel naar hotel of verken de omgeving van uw hotel per fiets. Huur een fiets of neem uw eigen fiets mee.
€ 89
» meer info «

Wandelvakanties

Wandelvakanties
Geniet van de mooie landschappen die Europa te bieden heeft. Diverse wandelvakanties van verschillende zwaartes. Vlakke route of door de bergen ...
€ 95
» meer info «

Fietsvakantie Duitsland

Fietsvakantie Duitsland
Fietsen bij de buren! Voor een onbezorgde fietsvakantie Duitsland bent u bij ons aan het juiste adres! Veel tevreden klanten gingen u al voor tijdens een van onze zorgvuldig geselecteerde fietsvakanties. Waar u ook voor kiest, De Jong Intra regelt het voor u van A tot Z.
€ 199
» meer info «

Fietsreizen

Fietsreizen
Genieten van de buitenlucht en even nergens aan hoeven denken. Voor uw bagage wordt gezorgd als u van hotel naar hotel fietst. Prachtige fietsroutes in Europa.
€ 99
» meer info «

Aan de wandel

Aan de wandel
Trek uw wandelschoenen aan en.... gaan! Wandel van hotel naar hotel en maak gebruik van de bagageservice. Er zijn ook trein- en autowandelreizen.
€ 99
» meer info «

Op de fiets

Op de fiets
Fietsen langs de Bodensee, sportief bezig zijn in Valkenburg, met de bus naar Frankrijk om de omgeving van de Loire te verkennen per fiets .... alles is mogelijk.
€ 99
» meer info «

Fietsvakanties Oostenrijk

Fietsvakanties Oostenrijk
Ervaar de Oostenrijkse gemütlichkeit! Een fietsvakantie Oostenrijk staat garant voor prachtige routes langs pittoreske dorpjes en gezellige steden. Met de bergen op de achtergrond fietst u dagelijks door een sprookjesachtig decor.
€ 290
» meer info «

Fieten langs Donau

Fieten langs Donau
De meest geliefde route van Europa! Het is één van de meest bezongen rivieren van Europa. De beroemde rivier is dan niet meer zo blauw als in de liederen wordt omschreven, de fietsroute langs de Donau is wél een van de meest geliefde en bekendste fietsroutes van Europa!
€ 290
» meer info «

Individuele wandelreizen

Individuele wandelreizen
Wandelreizen, individuele reizen. Meer dan 200 individuele wandelreizen in landen als Argentinië, Oostenrijk, Noorwegen, Macedonië, Marokko en Zwitserland.
€ 125
» meer info «

Wandelreizen, groepsreizen

Wandelreizen, groepsreizen
Wandelreizen voor groepen in landen als Turkije, Oostenrijk, Spanje, Marokko, Portugal en Kroatië.
€ 555
» meer info «

Lechtal wandelvakantie

Lechtal wandelvakantie
Volg de koninklijke Lechweg, wandelvakantie langs hotels en pensions.
€ 535
» meer info «

Actieve vakantie

Of u nu alleen, met zijn tweeën, met uw gezin of met een groep een actieve vakantie wilt ervaren, het kan allemaal. Wat dacht u van een rondreis door het prachtige Italië of door bijvoorbeeld Spanje, Egypte, Brazilië, Afrika of Thailand?

Een ondernemende vakantie kan ook betekenen dat u liever de natuur intrekt. Fietsen in bijvoorbeeld Nederland of wandelen in Oostenrijk? U kunt dan eens het uitgebreide aanbod van de verschillende fiets- en wandelvakanties bekijken. Paardrijden, raften, klimmen en mountainbiken behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden tijdens uw vakantie.

Actieve vakantie Europa

Europa biedt volop mogelijkheden voor een ondernemende vakantie. U hoeft zelfs niet ver van huis, want in Nederland kunt u ook genieten van een actieve vakantie. Wandel bijvoorbeeld door het mooie Geuldal in Limburg of fiets de Weerribbenroute in Friesland. Niet alleen in Nederland worden er volop fiets- en wandelvakanties aangeboden. Oostenrijk, Duitsland, België en Italië lenen zich ook uitstekend voor actieve vakanties. In Duitsland bieden wij bijvoorbeeld een 3-daags Sportief arrangement Duitsland.

Ondernemende vakantie buiten Europa

Bij ondernemende vakanties buiten Europa kunt u bijvoorbeeld denken aan landen zoals Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië, Brazilië en Mexico. Daar worden de meeste avontuurlijke actieve vakanties aangeboden. Overnacht in sfeervolle junglerafts, loop met een gewapende wildlife ranger door een natuurreservaat op zoek naar wilde dieren of ga in een uitgehakte kano op zoek naar kaaimannen. Deze ondernemende vakanties kunt u zowel individueel doen als in groepsverband middels een georganiseerde rondreis.

Actieve vakanties: Ontdek de nieuwe manier van reizen

Een ondernemende vakantie is de perfecte manier om de natuur te ervaren en tegelijkertijd in beweging te blijven. Als u op zoek bent naar een manier om uw dagelijkse routine te ontsnappen en uzelf uit te dagen, dan is een actieve vakantie iets voor u. Een van de populairste vormen van ondernemende vakanties is de fietsvakantie. Fietsen door prachtige landschappen en het ontdekken van nieuwe culturen zijn slechts enkele van de vele voordelen van een fietsvakantie.

Vijf veelgestelde vragen over actieve vakanties


1. Is een actieve vakantie geschikt voor mij?
Ja, een ondernemende reis is geschikt voor iedereen die in beweging wil blijven en nieuwe avonturen wil beleven. Of u nu een fervent wandelaar, fietser of zwemmer bent, er is altijd een actieve vakantie die bij u past.

2. Hoeveel fysieke inspanning is vereist voor een actieve vakantie?
De fysieke inspanning die vereist is voor een actieve vakantie, hangt af van de gekozen activiteit en de lengte ervan. U kunt altijd uw eigen tempo en niveau kiezen om ervoor te zorgen dat u comfortabel blijft.

3. Wat is het verschil tussen een actieve vakantie en een traditionele vakantie?
Een actieve vakantie richt zich op fysieke activiteiten en avontuur, terwijl een traditionele vakantie meer gericht is op ontspanning en recreatie.

4. Hoeveel kost een actieve vakantie?
De kosten van een actieve vakantie kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen activiteit, bestemming en accommodatie. U kunt echter altijd op zoek gaan naar budgetvriendelijke opties.

5. Moet ik speciaal materiaal hebben voor een actieve vakantie?
Dit hangt af van de gekozen activiteit. Sommige activiteiten vereisen speciaal materiaal, zoals bijvoorbeeld fietsen. Het is echter ook mogelijk om actieve vakanties te boeken die geen speciaal materiaal vereisen.

Zorgverzekering

Als u op een actieve vakantie gaat, is het extra belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met uw zorgverzekering bent u verzekerd voor spoedeisende hulp in alle landen die binnen de EER (Europese Economische Ruimte) vallen. U bent verzekerd tot het Nederlandse tarief. Als u op vakantie gaat naar een land waar de kosten hoger liggen dan in Nederland, kunt u ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Hiermee worden ook de kosten boven het Nederlands tarief vergoed.
Gaat u extreme sporten of onderwatersporten uitvoeren? Dan moet u er rekening mee houden dat u tijdens het uitvoeren hiervan niet standaard verzekerd bent voor ongevallen. U kunt hiervoor een aanvullende dekking boven op uw reisverzekering afsluiten.

Regel hier je creditcard voor je op vakantie gaat.
Zoek je een leuk relatiegeschenk voor sportievelingen? Laat bidons bedrukken door Bidonwereld.nl en maak elke sportliefhebber blij!

Mogelijkheden tijdens ondernemende vakantie

Actief bezig zijn is voor iedereen verschillend. Voor de één betekent dat iedere dag met een rugzak op te voet van plaats naar plaats reizen. Terwijl een ander wellicht het feit dat er twee uur gefietst wordt tijdens de vakantie al inspannend genoeg vindt. Naast fietsen en wandelen zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor een actieve vakantie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan paardrijden, mountainbiken, survival, bergbeklimmen en kayaksurfen. Stel uw eigen actieve vakantie samen of boek een georganiseerde rondreis .

Aanbod actieve vakanties

Reizen Paleis heeft een groot aanbod goedkope actieve vakanties. Twee soorten actieve vakanties die op dit moment erg populair zijn:
Wist u dat?
  • U in Schotland keuze hebt uit meer dan 550 golfbanen?
  • Zakopane een aanrader is voor een actieve (wintersport) vakantie?
  • De bergtoppen in het noorden van Italië in de zomer een ideale bestemming zijn voor een actieve vakantie?
© 2003 - 2023 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact