Skipistes open!

Skipistes open!
Op slechts 4 uur rijden van Utrecht treft u Park Hochsauerland vlakbij Willingen en Winterberg. De skipistes zijn weer geopend. Profiteer van 20% vroegboek korting.
€ 129
» meer info «

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting
Profiteer nu van vroegboekkorting bij Center Parcs!
€ 20% Korting
» meer info «

Last Minutes

Last Minutes
Nog even er tussenuit? Bekijk dan hier de last minutes van Center Parcs.
€ 129
» meer info «

Cottages

Cottages
Er zijn verschillende cottages te boeken bij Center Parcs. Nieuw is de Eden Cottage. En wat dacht u van overnachten op een woonboot!
€ 129
» meer info «

All Inclusive

All Inclusive
Voor slechts 59 euro p.p.p.n. verblijft u all inclusive bij verschillende parken van Center Parcs. Inclusief verblijf, eten, drinken, bedlinnen en handdoeken.
€ 59
» meer info «

Cadeaubon Center Parcs

Cadeaubon Center Parcs
Beste nu online een cadeaubon van Center Parcs. U bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon.
€ 1 tot ?
» meer info «

Driedubbel korting

Driedubbel korting
Profiteer van Vroegboekkorting, Jonge gezinnen, kids en 55+ korting en Gratis toppings.
€ Kortingen
» meer info «

Events Center Parcs

Events Center Parcs
Er wordt van alles georganiseerd op de parken van Center Parcs. Een dubbel tennis toernooi, Piraten Muziek feest, Drents fiets 4-daagse en nog veel meer.
€ 129
» meer info «

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen
Zoek & Boek hier uw culinaire vakantie bij één van de parken van Center Parcs.
€ 9,95
» meer info «

De Eemhof

De Eemhof
De Eemhof is gelegen in Flevoland. Genieten in Aqua Mundo of in de Market Square.
€ 199
» meer info «

Hotelkamers Center Parcs

Hotelkamers Center Parcs
Verblijf in de sfeervol ingerichte hotelkamers van Center Parcs.
€ 149
» meer info «

Parken Center Parcs

Parken Center Parcs
Center Parcs heeft parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Bekijk hier waar de parken gelegen zijn.
€ 129
» meer info «

Center Parcs

Al meer dan dertig jaar is Center Parcs marktleider op het gebied van korte vakanties in de bossen, bergen of aan zee.

Center Parcs heeft 21 topparken, waarvan er 9 zijn gesitueerd in Nederland (De Eemhof, De Huttenheugte, Het Meerdal, Het Heijderbos, De Kempervennen, Port Zélande, Limburgse Peel, Park Zandvoort, Sandur), 2 in België (De Vossemeren, Erperheide, Park de Haan), 5 in Frankrijk (Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts, Le Lac d’Ailette, Belle Dune) en 4 in Duitsland (Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Park Eifel en Park Nordseeküste). Center Parcs biedt faciliteiten van het allerhoogste niveau.

De basis is een comfortabele cottage en een breed aanbod van sport- en recreatie- mogelijkheden, shops, cafés en restaurants maar vooral ook de vriendelijke en behulpzame service van de medewerkers. En dit alles 'het hele jaar door'. De kwaliteit van de parken is toonaangevend!


Brochure van Center Parcs

Klik hier: Voor de gratis brochure van Center Parcs!

Over Center Parcs
 

Center Parcs Europe is een keten van vakantieparken. Het hoofdkantoor van Center Parcs is gevestigd in Rotterdam. Het Nederlandse bedrijf is een dochteronderneming van het Franse Pierre et Vacances, die ook op de site van Reizen Paleis te vinden is.

Geschiedenis Center Parcs


Kort gezegd kan de geschiedenis van Center Parcs worden onderverdeeld in 4 fases:
  1. De transformatie van sportwinkel naar vakantieparken. Wellicht kent u de oude naam van Center Parcs nog wel: Sporthuis Centrum. De sportwinkel in Rotterdam is een groot succes en groeit in de jaren 50 uit tot een keten van maar liefst 17 winkels. De Lommerbergen is het eerste park dat eigenaar Piet Derksen laat bouwen. Architekt Jaap Bakema ontwerpt de bungalows en het vakantiepark. De Lommerbergen blijkt een groot succes. 25 Jaar na opening van de eerste sportwinkel verkoopt Piet Derksen in 1978 alle 17 winkels om zich volledig op de vakantieparken te gaan richten.
  2. Van vakantieparken naar subtropisch zwemparadijs. In 1980 wordt de Eemhof geopend. Bijzonder aan dit vakantiepark is de grootte (maar liefst 600 bungalows), maar de echt innovatie was het subtropisch zwemparadijs dat geïntroduceerd werd. Vervolgens is Erperheide het eerste buitenlandse vakantiepark van Center Parcs en wordt bij opening van het Heijdebos bij Gennep een andere innovatie gepresenteerd: de wildwaterbaan.
  3. Van subtropisch zwemparadijs tot cottages en aqua mundo’s. Allereerst worden door nieuwe eigenaren drie kleine vakantieparken verkocht en wordt er in hoog tempo in het buitenland uitgebreid. In de jaren 90 wordt er even gestopt met het bouwen van nieuwe vakantieparken en worden bestaande vakantieparken gerenoveerd en luxer gemaakt. Bungalows heten voortaan cottages en de subtropische zwemparadijzen heten Aqua Mundo’s.
  4. Van cottages en Aqua Mundo’s tot a state of happiness. In 2001 wordt Pierre et Vacances eigenaar van het Europese deel van de Center Parcs onderneming. Pierre et Vacances dient een aantal kleinere vakantieparken te verkopen aan Landal Greenparks en Roompot Vakanties. In 2007 koopt Pierre et Vacances ook Sunparks in België en voegt deze parken toe aan de Center Parcs groep. Sunparks gaat wel door onder eigen naam. Park Loohorst, Park Zandvoort, Park Heilbachsee en Butjadinger Küste, zijn vanaf begin 2009 verder gegaan onder de Sunparks vakantieparken.
Wist u dat?
  • U in Center Parcs uw Padi-brevet kunt halen?
  • De Kempervennen met 165 hectare het grootste vakantiepark van Center Parcs is?
  • In vakantiepark Erperheide in Peer een boom staat uit de persoonlijke tuin van Fidel Castro?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact