Roompot Aanbiedingen
Roompot Aanbiedingen
Bekijk hier de aanbiedingen van Roompot Vakanties. Aanbiedingen voor een verblijf op een vakantiepark, camping of in een hotel.
€ 27,50
Arrangementen Roompot
Arrangementen Roompot
Grote keuze uit verschillende arrangementen. Bijv. Smikkel en Smul, Super gemak, Familie Fun, Lekker eten, Koos Kids, Golf en Wijnarrangementen.
€ 4
Bungalows Roompot
Bungalows Roompot
Kies uw bestemming en vindt eenvoudig een bungalow die geheel aan uw wensen voldoet bij Roompot Vakanties.
€ 29
Kamperen Roompot
Kamperen Roompot
Bij Roompot Vakanties heeft u de keuze uit standaard, comfort en comfort plus kampeerplaatsen. U kunt zelfs met eigen privé sanitair een plaats boeken.
€ 19
Roompot Wintersport
Roompot Wintersport
Geniet van de winter in Duitsland en Frankrijk. Wintersporten in Bayern, Savoie, Alpes du Sud, Alpes du Nord, Pyreneëen en Haute Savoie.
€ 239
Groepsaccommodaties
Groepsaccommodaties
Wilt u met een groot gezelschap op vakantie? Bekijk dan eens de groepsaccommodaties van Roompot Vakanties geschikt voor 9 tot 24 personen.
€ 249
Fietsvakantie Roompot
Fietsvakantie Roompot
Fietsen langs de Hunebedden of door het schilderachtige stadje Domburg? Dat kan! Boek 1 van de fietsarrangementen bij Roompot Vakanties.
€ 4
Magazine aanvragen
Magazine aanvragen
Vraag hier gratis uw Roompot Magazine aan!
€ Gratis
Verblijf in Wigwam
Verblijf in Wigwam
Op Camping de Roompot kunt u in een echte wigwam verblijven. Ze zijn ingericht voor 4 personen.
€ 170
Roompot Hotels
Roompot Hotels
In Nederland biedt Roompot Vakanties Beach Hotel in Hellevoetsluis en Marinapark Volendam aan. U kunt ook op Ferienresort Cochem verblijven.
€ 80
Wandelvakanties
Wandelvakanties
Veel parken van Roompot lenen zich uitstekend om er te voet op uit te trekken. Boek een speciaal wandelarrangement.
€ 19
Golfvakanties Roompot
Golfvakanties Roompot
Ferienresort Cochem is een prachtig gelegen resort met een 9- en 18- holes golfbaan. Daarnaast beschikt het over een overdekt zwembad en indoor speeltuin.
€ 125

Roompot Vakanties

Diverse topparken, campings, hotels en resorts in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Roompot Vakanties viert feest en heeft een traditie van 45 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit begonnen als een camping in Zeeland, maar uitgegroeid tot een aanbieder van diverse bungalowparken en diverse campings, hotels en resorts.


 Aanbod Roompot Vakanties

Roompot Vakanties heeft een groot last minute aanbod en vele andere vakantiemogelijkheden. Golfvakantie, fietsvakantie, wellnessvakantie, wandelvakantie, pretparkarrangementen... gezellig met de hele familie in een bungalow, stacaravan, chalet, vakantiewoning of luxe familievilla... Te veel om op te noemen.

Over Roompot Vakanties

De prachtige parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben. Ook in Duitsland liggen zes schitterende parken: Het nieuwe Ferienresort Bad Bentheim, net over de grens bij Enschede, Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan, Ferienpark Hambachtal op de Hünsruck en de Bayernparks Lindenberg, Ruhpolding en Grafenau in Beieren.

Ook voor een (zomervakantie) in Frankrijk bent u bij Roompot Vakanties aan het juiste adres.
Wist u dat?
  • Er een 9- en 18-holes golfbaan bij Golfresort Cochem ligt?
  • Er ook parken in Frankrijk te boeken zijn?
  • Er familievilla's tot wel 24-personen te boeken zijn?