Brussel treinreis

Brussel treinreis
Voordelig naar Brussel! Dagelijks vertrekken Thalys en interCity Brussel 22x vanaf Amsterdam Centraal naar Brussel. U reist al vanaf 25,- enkele reis met Thalys.
€ 26
» meer info «

Trein Brussel Airport

Trein Brussel Airport
Reis per trein naar Brussels Airport. Als u met de InterCity Brussel reist koopt u direct een kaartje naar Brussel Nat. Luchthaven.
€ 35,40
» meer info «

» meer info «

Brussel

Brussel
Hotel Scandic Grand Place, gelegen in het hart van Brussel! Op 300 meter van het station!
€ 47
» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 organisaties en vind de goedkoopste treinreis Brussel (evt. incl. hotel):


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
TIPSGR7,8
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 25
Laatste controle: zaterdag 3 december 2022 om 08:01 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Treinreis Brussel

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook van Europa. Ga genieten van het Brusselse nachtleven, de musea en bezoek de vele bezienswaardigheden. Een treinreis Brussel is veel makkelijker, dan een reis met de auto. U heeft namelijk geen problemen met het vinden van een parkeerplaats en u hoeft niet de lange files te staan. Vanaf Amsterdam Centraal reist u in minder dan 2 uur met de trein naar hartje Brussel.

Via NSHispeed kunt u eenvoudig tickets bestellen voor uw reis naar Brussel. Een enkele reis wordt al aangeboden vanaf 25 euro en een weekendretour vanaf 46 euro. De andere organisaties bieden de treinreis inclusief hotelovernachtingen aan.

Treinreis naar Brussel

Met de InterCity Brussel kunt u 16x per dag naar Brussel reizen. Met de Thalys is dat 6x per dag. U boekt al vanaf 25 euro een treinticket voor een enkele reis naar de Belgische hoofdstad.


Treinreis Thalys Brussel

De Thalys is de hogesnelheidstrein die dagelijks rijdt tussen Nederland en Frankrijk. 's Winters kunt u naar de wintersport met de Ski-Thalys naar de Franse Alpen, zomers kunt u met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk. Het kan dus allemaal en het kan snel.

Naast de verbinding met Frankrijk, rijdt de hogesnelheidstrein ook dagelijks door België. Vanuit Amsterdam rijdt de Thalys via Schiphol en Rotterdam naar Antwerpen, Brussel en Parijs met zo'n 300 kilometer per uur. U zit tijdens de rit lekker comfortabel en kunt genieten van het zicht of u kunt zelfs lekker werken. Tot 9x per dag rijdt de Thalys via de HSL-Zuid. Hierdoor is de reistijd naar o.a. Brussel veel korter geworden. Voorheen duurde de treinreis Brussel 2 uur en 42 minuten, nu nog maar 1 uur en 53 minuten! U kunt de treintickets van de Thalys maximaal 3 maanden voor vertrek reserveren.

Treinreis Intercity Brussel

Vanaf Amsterdam rijdt u met de InterCity Brussel direct en comfortabel naar Antwerpen en Brussel. Wilt u in Maastricht opstappen, dan kunt u met een overstap in Luik naar Brussel reizen.

De InterCity Brussel biedt de volgende service en faciliteiten:
  • Airconditioning;
  • 220V aansluitingen in de 1e klasse;
  • Minibar voor wat te eten en te drinken.
U kunt uw treinticket on line boeken via Reizen Paleis bij NSHispeed en thuis uw ticket uitprinten. U hoeft uw tickets dan niet bij een balie op te halen of te kopen en u hoeft ook niet te wachten op de post. Op die manier is het mogelijk om de treintickets last minute te boeken.

Trein + hotel in Brussel

Of u nu een eenvoudig hotel in hartje centrum van Brussel zoekt of een goed middenklasse hotel dichtbij de bezienswaardigheden, een luxe hotel in een trendy buurt of juist een hotel de charme in een oud stadsdeel, Reizen Paleis biedt in samenwerking met gerenommeerde partners de leukste hotels van de stad inclusief de treinreis naar Brussel. Wij hebben alvast een aantal hotels voor u geselecteerd. Ook plaatsen wij elke dag de goedkoopste aanbieding (vanafprijs) bij de organisaties. Maar uiteraard bieden ze nog veel meer reizen aan. Zit het juiste hotel er dus niet bij, kijk dan zeker even verder op de sites en vergelijk de verschillende organisaties. U heeft keuze uit 2, 3, 4 en zelfs 5-sterren hotels in variërende prijsklasses. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met één van onze helpdeskmedewerkers via het gratis reisadviesformulier.

Lees meer over:
Wist u dat?
  • Brussel met meer dan 1 miljoen inwoners, de grootste stad van de Benelux is?
  • Brussel bekend staat als de hoofdstad van het stripverhaal?
  • Brussel een groenere stad is, dan u zou denken?
© 2003 - 2022 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact