Brussels Airport Zaventem - Rotterdam

Brussels Airport Zaventem - Rotterdam
Reis comfortabel met IC Brussel naar Rotterdam
€ 24
» meer info «

Londen - Brussel

Londen - Brussel
Reis comfortabel en snel met Eurostar naar Brussel
€ 57
» meer info «

Brussels Airport Zaventem - Schiphol

Brussels Airport Zaventem - Schiphol
Reis comfortabel met IC Brussel naar Schiphol
€ 31
» meer info «

Brussel - Utrecht

Brussel - Utrecht
Reis comfortabel met IC Brussel naar Utrecht
€ 14
» meer info «

Brussel - Schiphol

Brussel - Schiphol
Reis comfortabel en snel met Eurostar naar Schiphol
€ 29
» meer info «

Brussels Airport Zaventem - Amsterdam

Brussels Airport Zaventem - Amsterdam
Reis comfortabel met IC Brussel naar Amsterdam
€ 31
» meer info «

Brussel - Utrecht

Brussel - Utrecht
Reis comfortabel en snel met Eurostar naar Utrecht
€ 21
» meer info «

Breda - Brussel

Breda - Brussel
Reis comfortabel met IC Brussel naar Brussel
€ 14
» meer info «

Brussel - Utrecht

Brussel - Utrecht
Reis comfortabel en snel met Eurostar naar Utrecht
€ 40
» meer info «

Rotterdam - Brussels Airport Zaventem

Rotterdam - Brussels Airport Zaventem
Reis comfortabel met IC Brussel naar Zaventem
€ 24
» meer info «

Rotterdam - Brussel

Rotterdam - Brussel
Reis comfortabel en snel met Eurostar naar Brussel
€ 29
» meer info «

Brussel - Amsterdam

Brussel - Amsterdam
Reis comfortabel met IC Brussel naar Amsterdam
€ 25
» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 organisaties en vind de goedkoopste treinreis Brussel (evt. incl. hotel):


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 14
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
Laatste controle: woensdag 5 juli 2023 om 12:50 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Treinreis Brussel

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook van Europa. Ga genieten van het Brusselse nachtleven, de musea en bezoek de vele bezienswaardigheden. Een treinreis Brussel is veel makkelijker, dan een reis met de auto. U heeft namelijk geen problemen met het vinden van een parkeerplaats en u hoeft niet de lange files te staan. Vanaf Amsterdam Centraal reist u in minder dan 2 uur met de trein naar hartje Brussel.

Via NSHispeed kunt u eenvoudig tickets bestellen voor uw reis naar Brussel. Een enkele reis wordt al aangeboden vanaf 25 euro en een weekendretour vanaf 46 euro. De andere organisaties bieden de treinreis inclusief hotelovernachtingen aan.

Treinreis naar Brussel

Met de InterCity Brussel kunt u 16x per dag naar Brussel reizen. Met de Thalys is dat 6x per dag. U boekt al vanaf 25 euro een treinticket voor een enkele reis naar de Belgische hoofdstad.

Ontdek de stad en omgeving per trein

Een treinreis naar Brussel biedt een comfortabele en efficiënte manier om de stad te bereiken en te verkennen. Met de Thalys-trein kunt u bijvoorbeeld in minder dan twee uur vanuit Amsterdam, Rotterdam of Schiphol op uw bestemming zijn. Of u nu op zoek bent naar cultuur, winkelen of gastronomie, Brussel biedt voor ieder wat wils. Naast de stad zelf zijn er ook vele interessante bezienswaardigheden in de nabije omgeving te ontdekken, zoals het middeleeuwse stadje Leuven of het beroemde Atomium.

Enkele veelgestelde vragen over internationale treinreizen van en naar Brussel:

Wat zijn de voordelen van een enkele reis versus een retourtje?
Een enkele reis is handig als u alleen heen wilt reizen of als u niet zeker weet wanneer u terug wilt reizen. Een retourtje is voordeliger als u van plan bent om heen en terug te reizen.

Welke internationale treinen vertrekken vanuit Brussel?
Naast de Thalys zijn er ook andere internationale treinen die vanuit Brussel vertrekken, zoals de Eurostar naar Londen en de ICE naar Keulen en Frankfurt.

Hoe boek ik een internationale treinreis van en naar Brussel?
U kunt online boeken via de website van de treinmaatschappij, zoals Thalys of Eurostar. U kunt ook terecht bij een reisbureau of bij het internationale treinstation in Brussel.

Moet ik vooraf mijn zitplaats reserveren?
Voor sommige treinen, zoals de Thalys, is het verplicht om vooraf uw zitplaats te reserveren. Voor andere treinen, zoals de intercity, is dit niet nodig.

Is het mogelijk om een hotel te boeken in combinatie met mijn treinreis?
Ja, veel treinmaatschappijen bieden speciale arrangementen aan waarbij u een treinreis en hotelovernachting kunt combineren. Dit kan een voordelige en handige optie zijn voor uw reis naar Brussel.


Treinreis Thalys Brussel

De Thalys is de hogesnelheidstrein die dagelijks rijdt tussen Nederland en Frankrijk. 's Winters kunt u naar de wintersport met de Ski-Thalys naar de Franse Alpen, zomers kunt u met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk. Het kan dus allemaal en het kan snel.

Naast de verbinding met Frankrijk, rijdt de hogesnelheidstrein ook dagelijks door België. Vanuit Amsterdam rijdt de Thalys via Schiphol en Rotterdam naar Antwerpen, Brussel en Parijs met zo'n 300 kilometer per uur. U zit tijdens de rit lekker comfortabel en kunt genieten van het zicht of u kunt zelfs lekker werken. Tot 9x per dag rijdt de Thalys via de HSL-Zuid. Hierdoor is de reistijd naar o.a. Brussel veel korter geworden. Voorheen duurde de treinreis Brussel 2 uur en 42 minuten, nu nog maar 1 uur en 53 minuten! U kunt de treintickets van de Thalys maximaal 3 maanden voor vertrek reserveren.

Intercity Brussel

Vanaf Amsterdam rijdt u met de InterCity Brussel direct en comfortabel naar Antwerpen en Brussel. Wilt u in Maastricht opstappen, dan kunt u met een overstap in Luik naar Brussel reizen.

De InterCity Brussel biedt de volgende service en faciliteiten:
  • Airconditioning;
  • 220V aansluitingen in de 1e klasse;
  • Minibar voor wat te eten en te drinken.
U kunt uw treinticket on line boeken via Reizen Paleis bij NSHispeed en thuis uw ticket uitprinten. U hoeft uw tickets dan niet bij een balie op te halen of te kopen en u hoeft ook niet te wachten op de post. Op die manier is het mogelijk om de treintickets last minute te boeken.

Trein + hotel

Of u nu een eenvoudig hotel in hartje centrum van Brussel zoekt of een goed middenklasse hotel dichtbij de bezienswaardigheden, een luxe hotel in een trendy buurt of juist een hotel de charme in een oud stadsdeel, Reizen Paleis biedt in samenwerking met gerenommeerde partners de leukste hotels van de stad inclusief de treinreis naar Brussel. Wij hebben alvast een aantal hotels voor u geselecteerd. Ook plaatsen wij elke dag de goedkoopste aanbieding (vanafprijs) bij de organisaties. Maar uiteraard bieden ze nog veel meer reizen aan. Zit het juiste hotel er dus niet bij, kijk dan zeker even verder op de sites en vergelijk de verschillende organisaties. U heeft keuze uit 2, 3, 4 en zelfs 5-sterren hotels in variërende prijsklassen. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met één van onze helpdeskmedewerkers via het gratis reisadviesformulier.

Lees meer over:
Wist u dat?
  • Brussel een groenere stad is, dan u zou denken?
  • Brussel bekend staat als de hoofdstad van het stripverhaal?
  • Brussel met meer dan 1 miljoen inwoners, de grootste stad van de Benelux is?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact