Aanbiedingen Praag

Aanbiedingen Praag
Van Nood Reizen biedt u 4-, 5- en 6-daagse reizen aan naar Praag. Ontdek de overweldigende architectuur en de prachtige kunst.
€ 99
» meer info «

Praag 4 dagen

Praag 4 dagen
In deze gouden stad kunt u genieten van de overweldigende architectuur, prachtige kunst en een onverstelbare geschiedenis. Praag is ook uitstekend betaalbaar!
€ 99
» meer info «

Praag 5 dagen

Praag 5 dagen
5 Dagen naar Praag is een echte beleving! U maakt onder andere een stadstour, maar ook excursies buiten de stad naar een kristalfabriek en Theresiënstadt
€ 179
» meer info «

Praag 6 dagen

Praag 6 dagen
6 Daagse busexcursie naar Praag inclusief hotel. Geniet van de Praagse keuken en brouwerijen, de vele winkeltjes en de schitterende bouwwerken.
€ 229
» meer info «

Tip: bezoek Londen

Tip: bezoek Londen
Londen, 5-daagse busexcursiereis met ferry. Londen uitgebreid extra lang, extra inhoud.
€ 189
» meer info «

Hotspot: Berlijn

Hotspot: Berlijn
Berlijn, 5-daagse busexcursiereis incl. ****hotel. Extra lang genieten van Berlijn.
€ 179
» meer info «

Voordeelweken Van Nood

Voordeelweken Van Nood
Diverse bestemmingen met leuke kortingen tijdens de Van Nood Reizen voordeelweken.
€ 99
» meer info «

Praag: Actiestad Van Nood

Praag: Actiestad Van Nood
Praag, 4-daagse busexcursiereis incl. hotel. Pittig, boeiend en verrassend
€ 99
» meer info «

Hotels Van Nood

Hotels Van Nood
Liever zelf een reis samenstellen? Kijk dan eens het hotelaanbod van Van Nood Reizen.
€ 99
» meer info «

Groepsreizen

Groepsreizen
De bekende en ervaren Groups- & Incentive afdeling brengt meerdaagse stedenreizen binnen bereik van bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en verenigingen.
€ 99
» meer info «

Van Nood brochures

Van Nood brochures
Selecteer de brochure en u kunt direct online door de brochure bladeren.
€ 0
» meer info «

Reisinformatie Van Nood

Reisinformatie Van Nood
Opstapplaatsen, buscomfort, uw verblijf, verzekeringen.. enz.
€ 0
» meer info «

Stedentrip Praag aanbieding

4 dagen Praag vanaf € 99,-


Praag 4-daagse;

pittig, boeiend en verrassende citytrip
Praag /4 dagen / middenklasse hotel / logies met ontbijt

Wilt u een land weekend weg? Dan is Praag een ideale bestemming. Vanaf Utrecht is het ongeveer 900 km rijden. Via de snelle Duitse autobanen bent u zo in de Tsjechische hoofdstad. In Praag treft u prachtige bouwwerken. Er zijn indrukwekkende kerken, paleizen en huizen. En geniet ook van de vele musea die Praag rijk is. Met Van Nood reizen ziet u alle hoogtepunten van Praag.

Programma:

 • Eerste dag: Vanaf uw instapplaats vertrekt u naar het centrale wisselpunt. Laat in de avond zullen we aankomen in het hotel.
 • Tweede dag: u ontmoet uw gids. 's Ochtends kunt u eerst genieten van een ontbijtbuffet. Vervolgens zal de gids u rondleiden en aangeven wat de mogelijkheden zijn in het centrum  (incl.). Na de lunch kunt u gaan shoppen of op eigen gelegenheid iets anders ondernemen. U kunt een museum bezoeken of een wandeling maken langs de galeries of door de sfeervolle oude stadsdelen. Als u van een verrassing houdt dan is het aan te bevelen om het diner en het avondprogramma te boeken. Wat dacht u van de Praag by Night Tour met bezoek aan de verlichte fonteinen (optioneel). Op eigen houtje Praag op culinair gebied verkennen, kan natuurlijk ook.
 • Derde dag: Geniet eerst van een heerlijk ontbijtbuffet om vervolgens te vertrekken naar de Praagse Burcht. We lopen door het enorme burchtcomplex en bezoeken het 'Gouden Straatje' (excl. entreegelden). U heeft de keuze om 's middags een boottocht over de Moldau te maken (optioneel). Op de boot kunt u tijdens de vaart ook heerlijk lunchen. Later in de middag vervolgen we onze excursie naar de Joodse wijk en bezoeken we het Joods museum, de begraafplaats en enkele synagogen (excl. entreegelden). 's Avonds is het weer mogelijk om deel te nemen aan het avondprogramma, een gezellige folkloreavond (optioneel).
 • Vierde dag: Dan staat u na het ontbijt een mooie terugrit te wachten, want de bus rijdt door de mooiste delen van Duitsland huiswaarts. In de loop van de avond zult u op het centrale wisselpunt aankomen. Vanaf dat punt bent u dan zo weer op uw uitstapplaats, met de terugblik op een zeer veelzijdig weekend en het gevoel alsof u veel langer dan vier dagen weg was.
Inbegrepen:
 • Reis per touringcar Nederland-Praag v.v.
 • 3 Nachten accommodatie op basis van verblijf in 2-persoonskamer met douche, toilet en ontbijtbuffet in een midden klasse hotel
 • 3 halve dagen met Nederlandstalige reisleiding.
Niet inbegrepen:
 • optionele excursies
 • entreegelden
 • lunches en diners
Deze stedentrip aanbieding Praag boekt u dus al vanaf € 99,-.
Wist u dat?
 • Praag de hoofdstad van Tsjechië is?
 • Praag ongeveer 1,2 miljoen inwoners heeft?
 • Praag beschouwd wordt als één van de mooiste steden van Europa?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact