Tip: Vergelijk minimaal 3 organisaties en vind de voordeligste concertkaarten voor concerten in Duitsland:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
Laatste controle: donderdag 23 maart 2023 om 07:00 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Concertkaarten Duitsland

Duitsland ligt relatief gezien dichtbij Nederland. U bent er zo! Als uw favoriete artiest een concert geeft in Duitsland dan mag u dat natuurlijk niet missen. Uw concertkaarten vindt en besteld u dan gemakkelijk op Reizen Paleis. We bieden onder andere concertkaarten aan voor concerten in Hannover, Düsseldorf, München en Bremen.

Vervoer concert Duitsland

Als u naar een concert gaat in Duitsland dan zijn er een aantal mogelijkheden met betrekking tot het vervoer:
  • U kunt er voor kiezen om met de auto te reizen. Als u hiervoor kiest bent u niet afhankelijk van vertrektijden en heeft u ter plaatse ook de beschikking over eigen vervoer.
  • Een andere mogelijkheid is de trein. De meeste plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken met de trein. U hoeft alleen maar in stappen en te zorgen dat u eventueel overstapt op een andere trein. De rest van de tijd kunt u bijvoorbeeld een boekje lezen, kletsen met uw medereizigers of wellicht even uw ogen dicht doen. Uw treintickets besteld u gemakkelijk via NSHispeed of TGV-Europe.
  • Tot slot kunt u ook kiezen voor een reis met het vliegtuig. Dit is alleen gemakkelijk en snel als het concert dat u in Duitsland gaat bezoeken vlakbij een vliegveld is en als u zelf dicht bij een vliegveld woont. Anders bent u vaak veel tijd kwijt met het wachten op het vliegveld.
Concertkaarten Duitsland koop je eenvoudig via de partners van Reizen Paleis. U vindt hier o.a. de tickets van de volgende aanbieder:

 

Wist u dat?
  • Andre Rieu optredens geeft in Duitsland?
  • Er concerten gegeven worden in o.a. Stuttgart, München, Berlijn, Bremen, Münster, Keulen, Dortmund en Hamburg?
  • U gemakkelijk en snel in Duitsland bent voor het bijwonen van een concert?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact