Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de goedkoopste jongerenreizen naar Salou:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 386ANVRSGR7,5
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
Laatste controle: donderdag 23 maart 2023 om 07:34 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Jongenreizen Salou

Salou is een supergeschikte partybestemming dus voor de hotels en appartementen, die je hieronder direct online kunt boeken.

Salou bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. In het oude gedeelte vind je gezellige winkelstraatjes en veel restaurantjes. Aan de prachtige palmenboulevard met maar liefst 365 palmbomen ligt een heerlijk strand waar je lekker bruin kunt worden. Genoeg van het zand? Snel je dan naar de zee om op de jetski te stappen, te waterskiën of te parasailen. Veel plezier in Salou! 

Uitgaansleven Salou


 In Salou vind je clubs, cafés, pubs en disco's. Hieronder enkele aanraders:

Bar Double Dutch
Bar Double Dutch is een gezellige bar, die midden in het centrum van Salou ligt. De eigenarenkomen uit Limburg en dat is te merken aan de gemoedelijke sfeer in de bar. De bruine kroeg is het hele jaar open en je kunt er heerlijke sangria drinken.

Cross Disco
De Cross disco is als één van de weinige disoc's in Salou, 365 dagen per jaar open. De muziek die gedraaid wordt is voornamelijk hardhouse en hardcore. Soms gastoptredens van Nederlandse DJ's zoals DJ Darkraver en DJ Luna.

Snoepy’s
Snoepy's is een hippe trendy club waar voornamelijk electro en house wordt gedraaid. 

De Ski Hut Salou
De Ski Hut in Salou is de verzamelplek voor Nederlanders die van feestmuziek houden. Je vindt er ieder jaar weer Nederlandse celebs zoals Bas Muijs en Mental Theo.

La Cage
La Cage is in de zomer elke dag open tot 6 uur ’s morgens. In de club vind je sexy dansers, een terras en een grote discozaal.  

PachaClub in La Pineda
Deze keten bezit clubs over de hele wereld en is dan ook bij veel feestgangers zeer beroemd en geliefd. De club ligt buiten het centrum van Salou in La Pineda en is goed bereikbaar met de bus of  de taxi.

Lees meer over:
Wist u dat?
  • Er in Salou ook heel veel Engelse jongeren op vakantie gaan?
  • Salou de partybestemming van de Costa Dorada is?
  • Je met slechts 1 uurtje treinen (directe verbinding vanuit Salou) in hartje Barcelona staat?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact