Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de goedkoopste jongerenreizen naar Blanes:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 187,2
€ 29ANVRCalamiteitenfondsSGR7,7
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 89ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR7,5
€ 39ANVRCalamiteitenfondsKTBSGR7,2
Laatste controle: donderdag 23 maart 2023 om 07:29 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Jongerenreizen Blanes

Jongenreizen naar Blanes is compleet uit je plaat gaan, stappen en bruin worden op de prachtige stranden. Blanes is een perfecte jongerenbestemming omdat er diverse grote discotheken en bars zijn, je er lekker kunt uitrusten op de stranden en je eventueel ook nog makkelijk een uitstapje kunt maken naar Barcelona. Heb je niet genoeg aan het uitgaansleven in Blanes, dan stap je toch gewoon op de bus naar Lloret de Mar.

Reizen Paleis biedt hostels, hotels, appartementen en campings in Blanes aan. Op basis van eigen vervoer, bus en vliegtuig. Wij wensen je alvast heel veel plezier tijdens je jongerenreis Blanes.

Markt Blanes

Blanes heeft een oud en een nieuw gedeelte. De grote rots in de zee voor Blanes geeft aan, in welk gedeelte je staat. In het oude gedeelte van Blanes vind je een grote markt, waar je leuke Spaanse souvenirs kunt kopen voor je familie en vrienden.

Nieuwe gedeelte Blanes

In het nieuwe gedeelte van Blanes is het zien en gezien worden. Het nieuwe centrum staat vol met grote discotheken en bars, waar je de hele nacht kunt feesten. Hou je van Hollandse bars, dan zijn de Hollandse feesten in feestcafé Gotcha een echte aanrader. Andere bekende bars zijn de Boemel en Sunset. Hier kan je lekker 'indrinken' voordat je naar 1 van de grote discotheken gaat. De Arena en Sala Vega zijn discotheken, die je echt een keer moet gaan zien.

Excursies tijdens de jongerenreizen Blanes

Blanes is niet alleen maar feesten. Het is best leuk, om bijvoorbeeld 1 of 2 dagen van je jongerenreis eens iets anders te doen. Wat is er dan gaver, dan een dagje naar Barcelona te gaan? Deze stad moet je echt een keer gezien hebben. Wedden dat je volgend jaar weer naar Barcelona wilt! Daarnaast organiseren eigenlijk alle reisorganisaties beachparty's, catamarantochten, boottochten (bijvoorbeeld naar de stranden van het ook erg gezellige Calella) en kroegentochten.

Zoals aangegeven biedt Reizen Paleis diverse campings, hotels, hostels en appartementen in Blanes aan. Je vindt altijd wel een geschikte accommodatie in het uitgebreide aanbod. Voor jouw gemak selecteren we elke dag 8 aanbiedingen. Alle accommodaties liggen uiteraard dicht bij het uitgaansgebied. De busreis naar Blanes is vaak het goedkoopst. Je bent dan uiteraard wel langer onderweg dan met het vliegtuig. De busreis Blanes duurt ongeveer 19 uur, maar daar merk je niets van joh; het is al hartstikke gezellig in de bus. Pak je het vliegtuig naar Blanes, dan sta je na ongeveer 3 uur op plaats van bestemming.

Jongerenreizen Blanes vind je en vergelijk je eenvoudig op Reizen Paleis.

Lees meer over:
Wist u dat?
  • Blanes heel erg dicht bij Lloret de Mar ligt?
  • Blanes 'mild' betekent (van een mild klimaat)?
  • Er een Albert Heijn in Blanes zit?
© 2003 - 2024 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact