Vakantiehuizen Hongarije

Vakantiehuizen Hongarije
Het Hongaarse Balatonmeer is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ondiepe water en vele recreatiemogelijkheden garanderen een heerlijke vakantie.
€ 278
» meer info «

» meer info «

Landgoed Szabad Föld

Landgoed Szabad Föld
Op het prachtige en rustige 19de eeuwse landgoed Szabad Föld (Het Vrije Veld) bevindt zich de vakantiewoning "Klari". Van hieruit kunt u het mooie Hongarije ontdekken.
€ 188
» meer info «

Vakantiehuizen Csemö

Vakantiehuizen Csemö
Geniet nu van de heerlijke Hongaarse keuken nabij het fleurige en bloemenrijk dorpje Csemö.
€ 283
» meer info «

Vakantiewoning huren Hongarije

Vakantiewoning huren Hongarije
Prachtige vakantiewoningen te huur aangeboden in Hongarije! Sommige vakantiewoningen beschikken zelfs over een privé zwembad.
€ 217
» meer info «

» meer info «

Szabad Föld, Csemö

Szabad Föld, Csemö
Met de vakantiewoningen Irenke, Klari, Arpad en Jancsi biedt het landgoed Szabad Föld alle rust. Ontdek met Bungalow.Net het prachtige Hongarije.
€ 188
» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 organisaties en vind de goedkoopste vakantiehuizen in Hongarije:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 89ANVRCalamiteitenfondsSGRThuiswinkelwaarborg
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 144ANVRCalamiteitenfondsSGR6,3
» Toon meer aanbieders
Laatste controle: zondag 4 juni 2023 om 08:11 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Vakantiehuizen Hongarije

Heeft u er al eens aan gedacht om een vakantiehuis in Hongarije te huren? Zo kunt u bijvoorbeeld verblijven in een accommodatie in de buurt van het Balantonmeer of het Velencemeer! Een aanrader tijdens uw vakantie is een stedentrip naar de hoofdstad van Hongarije. Verblijf bijvoorbeeld eerst een week in één van de goedkope vakantiehuizen om vervolgens een paar dagen in een hotel te verblijven in Budapest!

Aanbieders vakantiehuizen Hongarije

Er zijn verschillende aanbieders van vakantiehuizen in Hongarije. Bungalow.net biedt bijna 1000 vakantiehuizen aan in Hongarije in onder andere Siófok en Csemö. U vindt er goedkope huisjes in de buurt van het Balatonmeer in Hongarije, schitterende huizen in de buurt van Budapest of een vakantiehuis in het midden – Donaugebied. Er zijn huizen voor 2 personen of groepsaccommodaties voor meer dan 12 personen.

Bij Belvilla en Happyhome heeft u de keuze uit iets meer dan 30 vakantiehuisjes in Hongarije. En bij Interhome vindt u ruim 250 huizen waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar een goedkope eenvoudige vakantie of een iets duurder en luxer vakantiehuis. Er zal dus altijd wel een vakantiehuisje tussen zitten dat aan uw wensen zal voldoen.


Klimaat Hongarije

Hongarije heeft hele warme zomers waarbij de temperatuur boven de 35 graden kan stijgen. In de buurt van het Balatonmeer is de temperatuur dan ongeveer 25 graden. In tegenstelling tot de hele warme zomers heeft Hongarije erg strenge winters die meestal gepaard gaan met sneeuw. Hongarije heeft dan ook een landklimaat. Er zijn deskundigen die het daar niet helemaal mee eens zijn en aangeven dat er meerdere soorten klimaten te vinden zijn in Hongarije. Het landklimaat treft u aan in het oosten van het land. In het westen treft u een zeeklimaat aan dat enigszins vergelijkbaar is met het weer in Nederland. En in het zuiden is er een mediterraan klimaat waarneembaar. Als u van plan bent om in een vakantiehuis te verblijven in Hongarije dan kunt u het beste in het late voorjaar of vroege najaar op vakantie gaan.


Toerisme Hongarije

Hongarije trekt heel veel toeristen en veel daarvan zijn Nederlanders. In 2004 gingen er ongeveer 300.000 Nederlanders op vakantie in Hongarije. In de jaren daarvoor was dat aantal minder. Er was dus een stijging waar te nemen en Hongarije heeft daarom in 2004 nieuwe hotels geopend. Veel toeristen verblijven tijdens hun vakantie in een wellness hotel of in een hotel met thermale baden. Als u in een vakantiehuis verblijft, kunt u uiteraard ook een bezoek brengen aan één van de thermale baden. Het toerisme is Hongarije is erg belangrijk voor de economie. Buitenlandse investeerders worden aangetrokken om de accommodaties te bouwen voor de toeristen. En dit zorgt dan weer voor veel werkgelegenheid voor de Hongaarse bevolking.

Een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Hongarije, vindt u bij onze partner Bungalow.net.
Meer informatie over Boedapest? Zie: boedapestcitytrip.be

Lees meer over:
Wist u dat?
  • In Hongarije elke dag om 12:00 middags de kerkklokken luiden?
  • U in Hongarije ook uitstekend terecht kunt als liefhebber bent van concerten?
  • Hongarije een landklimaat heeft?
© 2003 - 2023 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact