West Verenigde Staten

West Verenigde Staten
Reis van Oost naar West Amerika. Of maak een rondreis met het beste van het Westen van de Verenigde Staten. Boek een startpakket of een complete reis.
€ 630
» meer info «

Brandin' Iron Inn

Brandin' Iron Inn
Het Brandin' Iron Inn hotel is gelegen bij de westingang van het Yellowstone National Park.
€ 46
» meer info «

Holiday Inn Long Island City

Holiday Inn Long Island City
LONG ISLAND CITY. Een prima gelegen hotel voor een bezoek aan het Empire State Building, Central Park en het Vrijheidsbeeld. Maar ook Times Square, Broadway liggen binnen handbereik.
€ 100
» meer info «

Bluenose Inn

Bluenose Inn
Op een heuvel gelegen uitgestrekt resort, met prachtig uitzicht over de met rotsen bedekte kustlijn van Maine en Frenchman Bay.
€ 89
» meer info «

Rockies & Yellowstone

Rockies & Yellowstone
Een prachtige reis door de Rockies. In twee weken tijd ziet u de indrukwekkende natuur in het Yellowstone National Park, Black Hills, Arches National Park en Canyon de Chelly. Een gebied met vele nati
€ 1892
» meer info «

The Cosmopolitan of Las Vegas

The Cosmopolitan of Las Vegas
Hip en trendy hotel, in het midden van The Strip. Vanaf uw kamer met privé-terras heeft u een fantastisch uitzicht over The Strip.
€ 98
» meer info «

Canyons & National Parks by Camper

Canyons & National Parks by Camper
Een camperreis maken langs de canyons en national parks van Amerika is een fantastische belevenis. Tijdens deze populaire reis bezoekt u niet alleen de wereldberoemde parken als Rocky Mountain Nationa
€ 555
» meer info «

Hotel Palomar Los Angeles

Hotel Palomar Los Angeles
WEST LOS ANGELES. Hotel Palomar is een stijlvol boutique hotel, behorende tot de befaamde Kimpton-groep. 'Art in Motion' is het motto hier, met een door kunst geïnspireerde stijl en veel raffinement.
€ 169
» meer info «

Best of the Rockies

Best of the Rockies
Deze 21-daagse autoreis door de majestueuze bergen van de Rocky Mountains is onze meest uitgebreide ontdekkingsreis door een uniek stuk Amerika, met indrukwekkende natuur, in en buiten de nationale pa
€ 1860
» meer info «

The James Chicago Hotel

The James Chicago Hotel
The James Chicago is een hip en trendy middenklasse hotel, zeer centraal gelegen nabij de Magnificent Mile.
€ 62
» meer info «

Highlights of Texas

Highlights of Texas
De 'Lone Star State', zoals de bijnaam van Texas luidt, staat bij velen bekend vanwege olie, cowboys en een stevig rechts georiënteerde opinie. Deze grote zuidelijke staat heeft echter daarnaast nog
€ 1455
» meer info «

Le Parker Meridien

Le Parker Meridien
Een modern en zeer smaakvol eersteklasse hotel. Centraal gelegen aan 57th Street, nabij Central Park, Broadway en Times Square.
€ 122
» meer info «

Tip: Vergelijk minimaal 3 reisorganisaties en vind de mooiste en goedkoopste rondreizen Amerika:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 99ANVRSGR7,5
€ 759ANVRCalamiteitenfondsSGR6,7
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 2499ANVRCalamiteitenfondsSGR7,0
8,0
» Toon meer aanbieders
Laatste controle: donderdag 27 juli 2017 om 08:50 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Rondreizen Amerika

Amerika biedt alles voor een geweldige rondreis. En bezoek aan steden als New York, Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas en Miami. Maar Noord Amerika biedt ook prachtige natuur met kleurrijke canyons, grote meren, gletsjers, stranden, natuurparken, watervallen en schitterende bergpassen.

Amerika is dus een werelddeel dat zich uitermate goed leent voor een rondreis gecombineerd met een stedentrip. Reizen Paleis biedt u dan ook zowel compleet verzorgde rondreizen, als de 'bouwstenen' voor een rondreis door Amerika. Verder kunt u kiezen uit groepsrondreizen en individuele rondreizen.

Hieronder zullen wij 3 mogelijke rondreizen door Amerika uitlichten. Dit zijn voorbeeld reizen en het is dus mogelijk, dat deze niet exact zo worden aangeboden door de reisorganisaties. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om de 'losse bouwstenen' van de reis te boeken. Voor vragen kunt u ons altijd benaderen via het reisadvies formulier bovenaan de pagina.

Rondreis Amerika: New York, Washington DC, Philadelphia

Binnen een dag of 8 is het mogelijk om de 3 grote steden in het Oosten van Amerika te bezoeken. Wanneer u gebruik maakt van een groepsrondreis, dan zal de gids onderweg veel uitleggen over het ontstaan van Amerika. U zult merken, dat de Nederlanders vaak genoemd zullen worden; zeker bij het bezoek aan New York, oftewel, Nieuw Amsterdam. Het leuke van deze rondreis is, dat u de reis kunt koppelen aan een bezoek aan de Niagara Falls in Canada! Ook kunt u tijdens de rondreis kennis maken met de slagvelden van de burgeroorlog, de Applachian Mountains en de leefwijze van de Amish-gemeenscha in Pennsylvania.

Tip: verleng uw vakantie met een aantal extra dagen in New York.

Rondreis Midden-Amerika

Wanneer u het grootste deel van Midden-Amerika wilt bezoeken, dan dient u hiervoor wel een dag of 30 uit te trekken. In 30 dagen kunt u dan landen bezoeken als: Mexico, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. In de landen Honduras, Mexico en Guatemala maakt u kennis met de Indiaanse cultuur en de cultuur van de Maya-steden. In Nicaragua kunt u schitterende koloniale steden bezoeken. Aan het einde van de rondreis is het heerlijk om lekker bij te komen op één van de tropische stranden van Costa Rica. Overigens kunt in Costa Rica ook de 'jungle in'.

Rondreis Amerika: Florida

Een rondreis Florida is een leuke combinatie pretparken en zon, zee en strand. In tegenstelling tot de rondreis Midden-Amerika, adviseren wij hier een verblijf van 8 dagen tot en met hoogstens 2 weken. Deze rondreizen zijn vaak ook erg leuk voor families met kinderen. U kunt een bezoek brengen aan Kennedy Space Center om vervolgens door te rijden naar de pretparken in Orlando. Wanneer u in deze regio bent, moet u zeker een bezoek brengen aan het Everglades National Park en de Florida Keys. U kunt dan overnachten in een hotel in Key West. Key West is 's avonds super gezellig. Leuke restaurantjes, live muziek en dat terwijl u geniet van een mooie zonsondergang. Ter afsluiting van de rondreis door Florida, adviseren wij nog een aantal dagen luieren op het strand van Miami Beach. Zo heeft u de highlights van Florida gezien en komt u toch lekker uitgerust weer thuis in Nederland.

Esta aanvragen zonder creditcard

Bij eVisa application services kunt u een ESTA aanvragen met gebruik van iDEAL of Bancontact Mistercash. Tevens wordt uw aanvraag hier handmatig gecontroleerd op eventuele fouten en kunt u gebruik maken van de Nederlandse klantenservice die zij bieden, zowel telefonisch als per e-mail.

Aanbod rondreizen

Reizen Paleis heeft voor u een uitgebreid aanbod rondreizen in Amerika samengesteld. Zo vindt u via Reizen Paleis rondreizen van onder andere de volgende reisorganisaties:
Lees meer over:
Wist u dat?
  • Amerika het vrijheidsbeeld in New York van Frankrijk heeft gekregen?
  • Amerika de meeste casino's ter wereld heeft?
  • Amerika wel eens wordt aangeduid als de Nieuwe Wereld?
© 2003 - 2017 Reizen Paleis - Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Contact