Hotel nabij HHH

Hotel nabij HHH
Zoekt u een hotel in de buurt van het Holland Heineken House? Het HHH is tijdens de Olympische Spelen in Alexandra Palace, naast Alexandra Park gesitueerd.
€ 115
» meer info «

Trein naar Londen

Trein naar Londen
De trein is één van de meest comfortabele manieren om naar de Olympische Spelen af te reizen. De Eurostar rijdt meerdere malen per dag naar Londen.
€ 50
» meer info «

Vliegticket naar Londen

Vliegticket naar Londen
Meest luxe vervoer naar de Olympische Spelen is wel het vliegtuig. In ongeveer een uurtje vliegt u van Amsterdam naar Londen. Ideaal toch,...
€ 129
» meer info «

1050 hotels in Londen

1050 hotels in Londen
Wilt u juist liever niet een hotel dichtbij het Holland Heineken House of het Olympisch stadion, maak dan een keuze uit maar liefst 1050 hotels in (o.a. centrum) Londen.
€ 14
» meer info «

Boot naar Londen

Boot naar Londen
Een reis vanuit Hoek van Holland naar het centrum van Londen, inclusief overtocht Hoek van Holland - Harwich en treinkaartje van Harwich naar London Liverpool Street Station.
€ 45
» meer info «

Vlucht naar Londen

Vlucht naar Londen
Ook via Ebookers vliegt u voordelig naar Londen. Hier kunt u tickets vergelijken van diverse maatschappijen. Uiteraard kunt u vanaf bijv. Brussel of Duitsland vliegen.
€ 75
» meer info «

Stedentrip Londen

Stedentrip Londen
Combineer een stedentrip Londen met een bezoek aan de Olympische Spelen!
€ 46
» meer info «

Hotels Olympisch Stadion

Hotels Olympisch Stadion
In de omgeving van het Olympisch Stadion is van alles te doen. Dus ook wanneer u geen tickets heeft is het leuk om in de buurt van het Olympisch Stadion te overnachten.
€ 28,87
» meer info «

Vliegen vanaf Dusseldorf

Vliegen vanaf Dusseldorf
Vlieg extra voordelig vanaf Dusseldorf met bijvoorbeeld Ryanair naar Londen.
€ 13
» meer info «

Met auto & boot

Met auto & boot
Een bezoek aan de Olympische Spelen in Londen is natuurlijk uitstekend te koppelen aan een vakantie rond Londen. Het is dan handig als u uw eigen vervoer heeft. Dit kan prima met de ferry van Hoek van Holland naar Harwich. Ook is het mogelijk om met u motor of een camper naar Londen te reizen.
€ 69
» meer info «

Ferry België, Frankrijk

Ferry België, Frankrijk
Vaart u liever vanuit België (Calais, Duinkerken, Zeebrugge, Oostende enz.), dan is dat uiteraard ook mogelijk. De vaartijden zijn vaak korter dan vanuit Nederland.
€ 99
» meer info «

Hotels St. Pancras Station

Hotels St. Pancras Station
Wanneer u de trein naar Londen pakt (vanuit België, Nederland of wanneer u met de boot in Engeland bent aangekomen), stapt u vaak uit op St. Pancras Station. Handig als uw hotel dan direct in de buurt is.
€ 50
» meer info «

Bij onderstaande organisaties vindt u vervoer en / of accommodaties naar / in Londen:


Sorteren op:
Aanbieders tonen met:
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 99
€ 50
 
Aanbieder Vanaf Keurmerken Cijfer
€ 28,877,2
Laatste controle: maandag 3 oktober 2022 om 08:44 uur. Cijfers gebaseerd op 4.485 ervaringen van Start 1-2

Olympische Spelen 2012 Londen

De Olympische spelen van 2012 zijn deze keer wel héél dichtbij: Londen. Een unieke mogelijkheid voor u als Nederlander of Belg om eens de Olympische Spelen te bezoeken. De Olympische Spelen wordt gehouden van 27 juli tot en met 12 augustus 2012. Voor de Nederlanders zullen ongeveer 100.000 tickets beschikbaar komen van de in totaal 9 miljoen tickets (voor 26 sporten verdeeld over 300 evenementen). Hoe u deze tickets kunt bestellen, vindt u onder de 'meer informatie'. Zodra u tickets heeft, moet u nog in Londen zien te komen en heeft u een overnachtingsplaats nodig. Bij de organisaties op deze pagina vindt u vervoer naar Londen en accommodaties in Londen.  

Vervoer Olympische Spelen Londen

Er zijn diverse manieren om in Londen te komen, maar de meest voor de hand liggende zijn: vliegen, met de boot of met de trein. 

Vliegtickets Londen
Bij onze aanbieders zullen we een aantal organisaties uitlichten, die vliegtickets naar Londen aanbieden. Zo vliegt KLM meerdere malen per dag naar Londen. Tijdens de Olympische Spelen zullen er waarschijnlijk extra vluchten worden ingezet. Toch is het zaak om vroeg uw tickets te reserveren, want het aantal stoelen zal beperkt zijn. Dit geldt overigens ook voor de trein en de boot. Een directe vlucht naar Londen duurt ongeveer een uurtje. Woont u in het zuiden van het land, denk dan ook aan vluchten vanuit België: Brussel en Antwerpen bijvoorbeeld. Zeker de moeite waard om de prijzen te vergelijken.  

Boot naar Londen
Met bijvoorbeeld de Stena Line kunt u voordelig naar Harwich varen. De comfortabele ferry & trein combinatie brengt u naar hartje Londen. De treintijden zijn goed aangesloten op de overtochttijden, zodat u snel in Londen bent. Het leuke van zo'n boottocht is dat u direct in een vakantiestemming kunt komen. Er zijn diverse restaurants, shops en bars aan boord en er is entertainment. De overtocht vanuit Hoek van Holland duurt ongeveer 6 en half uur. Wanneer u kiest voor de nachtovertocht, dan dient u een slaaphut bij te boeken.

Trein naar Londen
De trein brengt u in no-time naar de Spelen. Tijdens de Olympische Spelen in 2012 reist u nog sneller met de trein naar Londen. Waarom? Voor uw reis naar Brussel heeft u dan de keuze uit 2 hogensnelheidsverbindingen: behalve de bekende Thalys rijdt dan ook de hogesnelheidstrein Fyra naar Brussel, waar u dan vervolgens overstapt op de Eurostar. De Eurostar rijdt op dit moment 5 tot 7x per dag vanuit Brussel naar Londen. De reisduur is ongeveer 4 uur en drie kwartier vanuit Amsterdam. De treinreizen zijn eenvoudig via NSHispeed te boeken.  

Openbaar vervoer Olympische Spelen
Over het openbaar vervoer tijdens de Olympische Spelen hoeft u zich geen zorgen te maken. De stad heeft het aantal bus- en metroritten namelijk flink uitgebreid. Alle sportwedstrijden zijn daardoor prima bereikbaar. Heeft u een ticket voor één van de Olympische wedstrijden? Dan reist u hiermee op de wedstrijddagen gratis met het Londense openbaar vervoer. 

Accommodaties Olympische Spelen Londen

Tijdens de Olympische Spelen van 2012 zullen er in Londen zo'n 130.000 bedden beschikbaar zijn. Dat is dan exclusief het Olympische dorp met ruim 17.000 bedden voor de atleten en coaches. Op Reizen Paleis richten wij ons op de beste lodaties:
  • Hotel of appartement rond het Olympisch stadion;
  • Hotel of appartement in de buurt van het Heinken Holland House.
Accommodaties Olympisch stadion Londen
Het Olympisch Stadion in Londen zal de hoofdlocatie zijn van de Olympische Zomerspelen van 2012. Zowel de openings- als de afsluitingsceremonie zullen in het stadion worden gehouden, evenals de veldatletiek onderdelen (denk aan de 100 meter sprint e.d.). Er zullen 80.000 zitplaatsen tijdens de Spelen in het stadion zijn. Daarmee is het op twee-na-grootste stadion van zowel het Verenigd Koninkrijk als Londen zelf. Na de Olympische Spelen zal het stadion worden verkleind tot 25.000-30.000 zitplaatsen. Het stadion ligt in Stratford en juist hier hebben wij dus gezocht naar hotels en appartementen. Deze zijn o.a. te boeken bij Booking.Com.

Accommodaties Holland Heineken House Londen
In 2012 is er natuurlijk weer een plek, waar de Nederlandse medaillewinnaars gehuldigd worden en waar het elke avond een groot feest zal zijn met optredens van bekende artiesten. Het Holland Heineken House zal tijdens deze Spelen in de buurt van Alexandra Park, in het Alexandra Palace, worden opgebouwd. Het Alexandra Palace ligt ten noord-westen van het Olympisch Park / Stadion. De afstand tot het Olympisch Park / Stadion is ongeveer 14 km. Het treinstation Alexandra Palace Station ligt vlak bij Alexandra Palace en is dus goed bereikbaar vanuit het centrum en vanaf de diverse sportlocaties. De minimale toegangsleeftijd is 18 jaar.
 

Tickets sportevenementen Olympische Spelen Londen

Reizen Paleis verkoopt zelf geen tickets voor de verschillende evenementen tijdens de Olympische Spelen. Er zijn 2 manieren om aan tickets te komen:
  1. Tickets via het Nederlandse ATP
  2. Tickets via de officiële site van de Olympische Spelen 2012 London
De ticketverkoop liep van 15 maart 2011 t/m 19 april 2011. Klik hier voor een compleet overzicht van alle sporten, bijbehorende data en prijzen van de tickets.

Tips Olympische Spelen Londen 

De komende maanden zullen er nog weinig accommodaties en vervoersmogelijkheden beschikbaar zijn. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, maar ook voor de nieuwsbrieven van andere organisaties zoals NSHispeed en Stenaline. Zo weet u zeker dat u op tijd uw vervoer en accommodatie heeft geregeld. Daarnaast is het raadzaam om deze organisaties te volgen via Twitter. Stel dat u geen tickets heeft, dan blijft Londen natuurlijk altijd een geweldig stad om te bezoeken. Tijdens de Olympische Spelen zijn er op diverse plaatsen in Londen grote schermen geplaatst, waar u toch kunt meegenieten van de Spelen. Daarnaast is een bezoekje aan het Holland Heineken House natuurlijk ook geweldig.

Lees ook meer over:
Wist u dat?
  • Amateurboksers na hun 34e niet meer mogen boksen?
  • Er zo'n 9 miljoen tickets voor de Olympische Spelen Londen 2012 in de voorverkoop zijn?
  • Johnny Weissmuller (Tarzan) de eerste man was, die de 100 meter in minder dan 1 minuut zwom?
© 2003 - 2022 Reizen Paleis - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Sitemap - Contact